Τραγική μοίρα: Πήγε πρώτη μέρα για δουλειά στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας και κάηκε μαζί με τα παιδιά της

Τραγική μοίρα: Πήγε πρώτη μέρα για δουλειά στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας και κάηκε μαζί με τα παιδιά της Facebook Twitter
(EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
0

Την τραγική ιστορία μια γυναίκας, που συγκαταλέγεται στα θύματα της πυρκαγιάς στη Ραφήνα, και βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με τα δύο παιδιά και τη μητέρα της, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΠΟΕΔΗΝ.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, που εργάζεται στο χώρο της Υγείας, είχε παρουσιαστεί τη Δευτέρα, οπότε ξέσπασε η φονική πυρκαγιά, για πρώτη μέρα στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας αλλά έμελλε να είναι και η τελευταία της, καθώς κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της. Σε αυτό βρισκόταν επίσης τα δύο παιδιά της αλλά και η μητέρα της.

«Δυστυχώς, από επίσημη ενημέρωση που έχουμε, μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και συνάδελφος Τεχνολόγος-Ακτινολόγος με τα δύο παιδιά της και τη μητέρα της, που αναγνωρίστηκαν σε ένα από τα καμένα αυτοκίνητα», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, σημειώνοντας πως αναγνωρίστηκε το παιδί της και βρέθηκε η τσάντα με την ταυτότητά της.

«Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η άτυχη συνάδελφός μας, παρουσιάστηκε για πρώτη ημέρα τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας με τρίμηνη μετακίνηση από το ΓΟΝΚ που υπηρετούσε», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, επρόκειτο για μονογονεϊκή οικογένεια, που πέρυσι στο ίδιο σπίτι χάθηκε και ο πατέρας της γυναίκας, ο οποίος σκοτώθηκε στο πηγάδι του σπιτιού. 

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Ελλάδα / Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Τον Ιούνιο του 2023, ο 35χρονος, άνευ λόγου επιτέθηκε με μαχαίρι στην 30χρονη αρραβωνιαστικιά του στο Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στη ΜΕΘ
NEWSROOM