Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa (Salah Malkawi/Getty Images)
Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa (Salah Malkawi/Getty Images)

 

Στη Σκόπελο κάνει διακοπές η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

 

Η βασίλισσα αφίχθη στο νησί πριν από περίπου πέντε μέρες με την πολυτελή θαλαμηγό της My Alwaeli που έριξε άγκυρες στην κυματοθραύστη του λιμανιού και εντυπωσιάζει με τις ανέσεις του.

 

Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στις γαλαζοπράσινες παραλίες του νησιού, ενώ επισκέπτεται και τη Χώρα με διακριτική παρουσία. Προχθές γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο στον Πάνορμο.

 

H θαλαμηγός My Alwaeli
H θαλαμηγός My Alwaeli

 

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας της Ferrari και αναγεννητής της FIAT Σέρτζιο Μαρκιόνε αποχώρησε ικανοποιημένος από τη Σκόπελο. Η πολυτελής θαλαμηγός του, που βρισκόταν επί μέρες αγκυροβολημένη, έπλευσε προς άγνωστο προορισμό. Επιβλητική και με θέα που κόβει την ανάσα, απέσπασε βλέμματα θαυμασμού και με τον απόπλου.

 

Η Σκόπελος αυτήν την περίοδο έχει πλημμυρίσει από τουρίστες γράφει το taxyfromos.gr. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Χρήστο Βασιλούδη, η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα αγγίζει το 100%, Μειωμένη στο νησί λόγω της οικονομικής κρίσης είναι η παρουσία των Ελλήνων τουριστών, όπως και στα άλλα νησιά της χώρας.

 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο κύριος όγκος των τουριστών προέρχονται από Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Σκανδιναβία Γερμανία.