Επεισόδια για ακόμη μια νύχτα στα Εξάρχεια - Δύο συλλήψεις

Επεισόδια για ακόμη μια νύχτα στα Εξάρχεια - Δύο συλλήψεις Facebook Twitter
2

Επεισόδια σημειώθηκαν για μία ακόμη νύχτα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, νεαρά άτομα πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, χωρίς, ωστόσο, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Η αστυνομία προχώρησε σε 12 προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται, όμως, ότι οι συλλήψεις δεν αφορούν στα επεισόδια, καθώς η μία αφορά σε παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και η άλλη του νόμου περί αλλοδαπών. Οι υπόλοιποι δέκα προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Αργότερα, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, επίσης νεαρά άτομα πέταξαν βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM