Νεκρή από ασφυξία η 6χρονη- «Ήταν η κακιά στιγμή» είπε ο πατέρας της Στέλλας που ομολόγησε την αποτρόπαιη δολοφονία

Νεκρή από ασφυξία η 6χρονη- «Ήταν η κακιά στιγμή» είπε ο πατέρας της Στέλλας που ομολόγησε την αποτρόπαιη δολοφονία Facebook Twitter
1

Μετά από πολλές ώρες ερευνών και αγωνίας, η 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη εντοπίστηκε νεκρή χθες το βράδυ μέσα σε κάδο απορριμάτων κοντά στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Από την αρχή της εξαφάνισής της, υπήρχαν υποψίες για τον 61χρονο πατέρας της, πρώην αστυνομικό που κρατήθηκε και ανακρίθηκε για ώρες καθώς η κατάθεσή του όταν δήλωσε την εξαφάνιση είχε πολλές ανακρίβειες και αντιφάσεις.

Τελικά ήταν ο ίδιος που υπέδειξε πού βρισκόταν το νεκρό παιδί, όταν αργά το βράδυ ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Ο 61χρονος ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό η οποία βρέθηκε μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι πρώτες ενδείξεις από την εξέταση του ιατροδικαστή δείχνουν πως η εξάχρονη πέθανε από ασφυξία, ενώ αρχικά ο πατέρας υποστήριξε στην αστυνομία πως το παιδί έκλαιγε και στην προσπάθειά του να το ηρεμήσει, το έσφιξε τόσο πολύ στην αγκαλιά του που το έπνιξε.«Φταίει η κακιά στιγμή. Ήταν ατύχημα.», φέρεται να τόνισε.

Ο 61χρονος πατέρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες (πιθανότατα συνταγογραφημένες) και φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα ανακρίθηκε όλο το βράδυ στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ η μητέρα βρισκόταν κατά τη διάρκεια του εγκλήματος στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

Η δήλωση εξαφάνισης της Στέλλας έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας από τον πατέρα και λίγες ώρες αργότερα εκδόθηκε Αmber Alert.

Από την αρχή υπήρχαν πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση ενώ τα όσα υποστήριζε ο πατέρας προκάλεσα υποψίες στους αστυνομικούς. Είπε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού έξω από την πόρτα και υποστήριξε πως κάποιος μπήκε το βράδυ στο σπίτι και απήγαγε τη μικρή ή πως έγινε ληστεία. Ωστόσο το πρωί, πήγε το άλλο του παιδί στο σχολείο και με καθυστέρηση κατήγγειλε την εξαφάνιση υποπίπτοντας σε πολλές αντιφάσεις.

Ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα σήμερα ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός, ο 61χρονος βρίσκεται σε σύγχυση, γι' αυτό θα ληφθεί και νέα κατάθεση σήμερα, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την αποτρόπαια πράξη του και να συμπληρωθεί η δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 
 



Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η κακιά στιγμή....Συγνώμη, αλλά αν ήταν πραγματικά η κακιά στιγμή, θα έπρεπε να πηδήξεις απ το μπαλκόνι, μόλις συνειδητοποιήσες αυτό που έκανες. Ανταυτού εσύ έβαλες το παιδί σου σε μια σακούλα και το πέταξες στα σκουπίδια.Άντε γεια λοιπόν, γιατί παράγινε το κακό με τις 'κακές στιγμές'...