Πτώση για τη μετοχή του Facebook κατά το άνοιγμα της Γουόλ Στριτ

Πτώση για τη μετοχή του Facebook κατά το άνοιγμα της Γουόλ Στριτ Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Πτώση σημείωσε η μετοχή του Facebook κατά το σημερινό άνοιγμα της Γουόλ Στριτ. 

Η πτώση οφείλεται στη βλάβη στο δίκτυό του αλλά στην έναρξη ποινικής έρευνας στη Νέα Υόρκη σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες του μοιράζονται δεδομένα.

Η μετοχή του ομίλου που ιδρύθηκε από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχασε 2,42% και έπεσε στα 169,34 δολάρια κατά την έναρξη της συνεδρίασης στη Νέα Υόρκη, παρόλο που ο όμιλος είχε αρχίσει να αποκαθιστά τις υπηρεσίες του.

Υπενθυμίζεται πως το Facebook και το Instagram υπέστησαν το χειρότερο και πιο μεγάλο σε διάρκεια πρόβλημα λειτουργίας στην ιστορία τους καθώς για πάνω από δέκα ώρες βασικές υπηρεσίες τους είχαν αχρηστευτεί για χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως την Τετάρτη.

Η αιτία του προβλήματος δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. 

Έπειτα από πολλά παράπονα χρηστών, μέσω του Twitter, το Facebook - μέσω μηνύματος επίσης στο Twitter - αναγνώρισε το πρόβλημα, είπε ότι εργάζεται για τη λύση του, αλλά δεν εξήγησε την αιτία του.

Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν επρόκειτο για επίθεση χάκερ.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM