Ανακοινώθηκε το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών στο χώρο της τεχνολογίας

Ανακοινώθηκε το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών στο χώρο της τεχνολογίας Facebook Twitter
0

Πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε από τον αμερικανικό κολοσσό της πληροφορικής Dell, η εξαγορά της μεγαλύτερης εταιρείας αποθήκευσης δεδομένων EMC, έναντι του αστρονομικού ποσού των 67 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που αποτελεί την μεγαλύτερη εξαγορά όλων των εποχών στο χώρο της τεχνολογίας.

Το ποσό της εξαγοράς της -άγνωστης στο ευρύ κοινό- EMC, που ασχολείται με την αποθήκευση και διαχείριση data centers κολοσσών της τεχνολογίας πίσω από γνωστά σάιτ και υπηρεσίες, εκθρόνισε το προηγούμενο μεγαλύτερο deal εξαγοράς της εταιρείας κατασκευής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων Broadcomm από την εταιρεία Avago έναντι 37 δισ. δολαρίων τον περασμένο Μάιο.

Το Deal, εκτιμούν αναλυτές της αγοράς, θα ωφελήσει κατά πολύ την Dell η οποία με την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα παροχής λύσεων πληροφορικής για μεγάλες επιχειρήσεις, έναντι ανταγωνιστικών εταιρειών όπως η Hewlett Packard.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM