Ianos Art

Ianos Art Facebook Twitter
0

Η σειρά IANOSART αποτελείται από χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα σε περιορισμένο αριθμό, αλλά προσιτά σε όλους, φιλοτεχνημένα από διακεκριμένους και ανερχόμενους Έλληνες εικαστικούς, και αποτελεί την εξέλιξη μιας γόνιμης συνεργασίας του ΙΑΝΟΥ με τη ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟ. Στο πλαίσιο της σειράς IANOSART, έργα και σχέδια Ελλήνων εικαστικών εφαρμόζονται σε αντικείμενα τέχνης και καθημερινής χρήσης: διακοσμητικά ή χρηστικά πιάτα, ποτήρια, φλιτζάνια, πετσέτες, μαντήλια, σημειωματάρια, κουτιά, βιβλιοστάτες, τσάντες, λαμπάδες. Η σειρά θα κυκλοφορεί σε τακτούς κύκλους, προτείνοντας νέους κάθε φορά καλλιτέχνες. Παράλληλα, δημιουργείται μια μόνιμη «βιβλιοφιλική» σειρά, με εικαστικά αντικείμενα συνδεδεμένα με τα βιβλία, τους ήρωες και τους συγγραφείς τους, που συνδέει με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο του βιβλίου με τους εικαστικούς καλλιτέχνες. Στον πρώτο περιοδικό κύκλο (Άνοιξη 2011) της σειράς IANOSART συμμετέχουν οι: Μάριος Βουτσινάς, Αλεξάνδρα Ισακίδη, Έλενα Παπαδημητρίου, Δημήτρης Ταξής και Μαρία Φιλοπούλου, ενώ ο Χαρίτων Μπεκιάρης σχεδιάζει τα πρώτα αντικείμενα για τη βιβλιοφιλική σειρά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Market news / Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Απευθύνεται σε αγρότες, παραγωγούς τροφίμων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες της εστίασης, chefs και ειδικούς με κοινό όραμα το μέλλον της διατροφής στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Market news / Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Στις 19 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, η Huawei θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά smartwatches για υπαίθριες δραστηριότητες, μαζί με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων στο πλαίσιο του Global Innovative Launch.
THE LIFO TEAM
Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Market news / Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική ευαισθητοποίησης και ψηφιακής καινοτομίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM