ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Cara Delevingne και θα σε κάνουν να την αγαπήσεις

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Cara Delevingne και θα σε κάνουν να την αγαπήσεις Facebook Twitter
0

Η Cara Delevingne έφτασε στην κορυφή του κόσμου της μόδας αναβιώνοντας την εποχή των supermodels στον 21o αιώνα. Έχει περπατήσει στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων και σχεδιαστών, έχει εμπνεύσει συλλογές, έχει δημιουργήσει δικές της, έχει κατακτήσει τον κινηματογράφο. 

Η 26χρονη έχει ακόμα ανατρέψει τα πρότυπα ομορφιάς, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη ρευστή της σεξουαλικότητα, για τη σημασία της ψυχικής υγείας, για τη δερματική πάθηση που αντιμετωπίζει και όλα αυτά δημόσια, με τόλμη αλλά και ταπεινότητα που ξεπερνούν την εγωπάθεια που χαρακτηρίζει πολλά δημόσια πρόσωπα. Ναι, αυτό το κορίτσι έχουμε πολλούς λόγους να το λατρεύουμε κι ας μην ξέρουμε ακόμα παρά ελάχιστα για την πολύπλευρη προσωπικότητά της. Πάνω απ'όλα η Cara εξελίσσεται συνεχώς. Δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ μονάχα ένα πράγμα γιατί απλά είναι #MoreThan1Thing!

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Cara Delevingne και θα σε κάνουν να την αγαπήσεις Facebook Twitter

1.

Κάθε ρόλος είναι για εκείνη μάθημα αυτογνωσίας

Έχοντας πλέον αρκετούς ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, η Cara συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της ως ηθοποιός. Για εκείνη κάθε ρόλος είναι έκφραση αλλά και μία ευκαιρία να ερευνήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και φύση. «Σίγουρα μαθαίνω πολλά για τον εαυτό μου κάθε φορά που υποδύομαι έναν ρόλο. Κάθε ρόλος που έχει προτερήματα και ελαττώματα είναι καλός!» δηλώνει η ίδια. Και σε όσους ρωτούν αν εγκατέλειψε το μόντελινγκ, η Cara απαντά: «Φυσικά και όχι!». Άλλωστε κανείς δεν είναι μονάχα ένα πράγμα.

2.

Μπορεί να σε ρίξει knock out

Το αγαπημένο της άθλημα είναι το μποξ! «Έχει σημασία να κινείς το σώμα σου έστω για μισή ώρα κάθε μέρα. Να βγαίνεις από το μυαλό σου και να ενώνεσαι με το σώμα σου... Το μποξ με βοηθάει να φρεσκάρω τις σκέψεις μου. Είναι καλό να ιδρώνεις!». Κι αν πίστευες πως το λεπτεπίλεπτο σώμα της δεν μπορεί να είναι και δυνατό, κάνεις λάθος.

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Cara Delevingne και θα σε κάνουν να την αγαπήσεις Facebook Twitter

3. 

Είναι γαλαζοαίματη

Ή... περίπου αυτό! Η μητέρα της, Pandora, είναι μία από τις καλύτερες φίλες της Δούκισσας του York ενώ η γιαγιά της ανήκε στην αυλή της πριγκίπισσας Margaret, της αδερφής της βασίλισσας Ελισάβετ. Επιπλέον, μπορεί να μην κατοικεί στο Μπάκιγχαμ αλλά η Cara έχει ονομαστεί πολλές φορές πριγκίπισσα του κόσμου της μόδας και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!

4.

Είναι και σκηνοθέτης

Δουλεύοντας ως ηθοποιός με κάποιους από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες, η Cara «κόλλησε το μικρόβιο» της σκηνοθεσίας το οποίο πλέον εξασκεί και επαγγελματικά. Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά; «Λειτουργώ καλά υπό πίεση. Όταν υπάρχει χάος και άγχος τότε εγώ είμαι ήρεμη». Κι αν αναρωτιέσαι αν ένας ηθοποιός μπορεί να είναι και σκηνοθέτης, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως όχι μονάχα επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται, για να βρεθεί στην κορυφή.

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Cara Delevingne και θα σε κάνουν να την αγαπήσεις Facebook Twitter

5.

Λατρεύει τη φωτογραφία

«Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ και τη φωτογραφία κατάλαβα πόσα πολλά πράγματα μπορούν να αποδοθούν με μία μόνο εικόνα. Μάλλον γι'αυτό την αγάπησα... Δεν θυμάμαι τα περισσότερα πράγματα εκτός κι αν τα φωτογραφίσω!» εξομολογείται σήμερα η Cara. Το παράδειγμά της ακολούθησαν πολλά ακόμα μοντέλα αφού όλοι συμφωνούν πως το να γνωρίζεις τη δουλειά του φωτογράφου είναι βασικό για να είσαι και καλό μοντέλο.

6.

Η Cara παίζει ντραμς

Ξεκίνησε να μαθαίνει όταν ήταν μόλις 10 ετών και από τότε μέχρι σήμερα τα ταλέντα της έχουν αναπτυχθεί εντυπωσιακά. «Ορισμένες φορές παίρνω τις μπαγκέτες μαζί μου και παίζω σε ό,τι βρω! Όλοι μας έχουμε τον δικό μας ρυθμό... τον ρυθμό της καρδιάς μας. Νομίζω κανείς μας δεν είναι μονάχα ένα πράγμα» λέει η ίδια.

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Cara Delevingne και θα σε κάνουν να την αγαπήσεις Facebook Twitter

7.

Λατρεύει τα video games!

Η Cara δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει πόσο πολύ αγαπά τα βιντεοπαιχνίδια και συγκεκριμένα το Call of Duty. Η επιλογή της για το trailer του Black Ops III δεν ήταν καθόλου τυχαία άλλωστε. Πώς τα προλαβαίνει όλα; Όταν έχεις πάθος για καθετί με το οποίο καταπιάνεσαι, δεν είναι δύσκολο.


8.

Η Cara έχει γράψει ένα βιβλίο

Έχει δουλέψει στη μόδα, τον κινηματογράφο, αγαπάει τη μουσική αλλά και τη λογοτεχνία! Ήξερες πως η Cara Delevingne έχει ήδη εκδώσει το πρώτο της βιβλίο "Mirror, Mirror"; Η ίδια το περιγράφει ως μια «παράξενη ιστορία ενηλικίωσης με θέμα τη φιλία και την προδοσία» και κάνει θραύση. 

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Cara Delevingne και θα σε κάνουν να την αγαπήσεις Facebook Twitter

9.

Είναι δεινή surfer!

Την πρώτη φορά που έπιασε ένα κύμα ήταν μόλις 10 χρονών, στο Byron Bay της Αυστραλίας. «Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου μέχρι που συνειδητοποίησα πως ήμουν πάνω σε ένα κύμα και έπεσα αμέσως» δηλώνει η ίδια. «Το να πιάνεις ένα κύμα είναι σαν να πετάς. Είναι ό,τι πιο κοντινό θα μπορούσε να αισθανθεί κανείς στο να έχει φτερά». Πουλί ή άνθρωπος; Η "superwoman" Cara μπορεί να είναι όλα αυτά μαζί! Άλλωστε κανείς δεν είναι μονάχα ένα πράγμα.

10.

Αυτό που αγαπάει στη μόδα είναι η ελευθερία!

«Στη μόδα δεν υπάρχουν κανόνες, περιορισμοί και απαγορεύσεις. Για μένα μόδα και κορυφαίο στυλ είναι η αυτοπεποίθηση και να νιώθω άνετα». Όσο για την πορεία της στο μόντελινγκ; Η ίδια δηλώνει πως ποτέ δεν είχε ονειρευτεί πως θα ήταν κάτι που έκανε αλλά είναι κάτι που πάντα θαύμαζε. Και τελικά έγινε η ίδια σαν τις δυναμικές γυναίκες με την εντυπωσιακή εμφάνιση που κάποτε έβλεπε!

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Cara Delevingne και θα σε κάνουν να την αγαπήσεις Facebook Twitter

Όμως η Cara δεν είναι μονάχα μια όμορφη κοπέλα. Δεν περιορίζεται καν στην ιδιαίτερη προσωπικότητά της ή στα πολλά της ταλέντα. Είναι όλα αυτά μαζί και πολλά περισσότερα! Όπως ακριβώς και το νέο T-Cross που είναι τόσο πολύπλευρο όσο και οι άνθρωποι για τους οποίους κατασκευάστηκε. Για εκείνους που αποζητούν κάτι περισσότερο και, πλέον, μπορούν να το έχουν! #MoreThan1Thing

 
Πρόσωπα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Πρόσωπα / Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Η γυναίκα που έζησε την ιστορία του ελληνικού θεάτρου, και πάλεψε για την Αριστερά αφηγείται τη ζωή της στο LIFO.gr σε μια συνέντευξη-ποταμό στον Αντώνη Μποσκοΐτη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ
Ιωάννινα - 45 Πρόσωπα

Faces of Ioannina / 45 πρόσωπα και δημιουργικές ομάδες που κάνουν τα Ιωάννινα ξεχωριστά

Γιαννιώτες, Γιαννιώτισσες και κάτοικοι των Ιωαννίνων κάθε ιδιότητας και ηλικίας φωτογραφίζονται στη LiFO, μιλούν για τις ασχολίες τους και για όσα κάνουν την πόλη τους ξεχωριστή.
M. HULOT, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

Πρόσωπα / Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

«Βασιλιάς» στην Αγγλία, που του δίνει μια αγάπη άρρωστη, συγκρινόμενη μόνο με αυτήν προς τον Τζορτζ Μπεστ, και «θεός» στη Γαλλία, ζωντανό σύμβολο του ασυμβίβαστου και ρέμπελου Γαλάτη που δεν θα χωρέσει ποτέ των ποτών στα τυποποιημένα κουτάκια της νεωτερικότητας- ένα πορτρέτο του ηθοποιού/ σκηνοθέτη/ παραγωγού/ πρώην ποδοσφαιριστή Ερίκ Καντονά.
ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Δημήτρης Πολιτάκης / Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Πηγαίνοντας μετά από καιρό σε σπίτι φίλων, είδα στην εξώπορτα το αγγελτήριο θανάτου της ηθοποιού Μιράντας Κουνελάκη που έμενε στην ίδια πολυκατοικία και για χρόνια «επέβλεπε» στοργικά και διακριτικά τις νεανικές μας τρέλες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Ιδέες / Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Η καθηγήτρια Φιλοσοφίας και συγγραφέας Ολίβια Γκαζαλέ μιλά στο LIFO.gr με αφορμή τη συμμετοχή της στην 8η Νύχτα Ιδεών του Γαλλικού Ινστιτούτου, που θα παρακολουθήσουμε διαδικτυακά την Πέμπτη 28/1.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Μια εξοργιστική απάντηση

Χριστίνα Γαλανοπούλου / Μια εξοργιστική απάντηση

Η ψυχρότητα στη διατύπωση, η μηδενική ενσυναίσθηση, η ελαφρά αμφιβολία που διατρέχει την αντίδραση της Ομοσπονδίας στην καταγγελία της Ολυμπιονίκη περί βιασμού είναι κάτι που στο μέλλον θα πρέπει να διδάσκεται σε Σχολές Επικοινωνίας και σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Τηλεόραση / Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Γράφει, σκηνοθετεί, μοντάρει, ζει μέσα στο νέο της πρότζεκτ, τη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες», που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega: Η Μυρτώ Κοντοβά επέστρεψε στην τηλεόραση μιλώντας για την Αθήνα που γνωρίζει καλά, αυτήν τη φορά μέσα από μια ιστορία γεμάτη σασπένς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ