Πάμε για Πλωμάρι!

Πάμε για Πλωμάρι! Facebook Twitter
0

Το πρώτα τραπέζια έγιναν και όλοι το διασκέδασαν πολύ! Δέκα άγνωστοι γίνονται κάθε φορά παρέα με το Ούζο Πλωμαρίου. Μπες τώρα στο www.pamegiaplomari.gr και διεκδίκησε και εσύ μια διπλή θέση για το επόμενο κερασμένο τραπέζωμα Πάμε για Πλωμάρι.

Στο www.pamegiaplomari.gr, μπορείς να κερδίσεις μια θέση στα εβδομαδιαία «Πάμε για Πλωμάρι» γεύματα, μαζί με έναν φίλο σου και 8 ακόμα άγνωστα άτομα. Αυτό σημαίνει νέες παρέες βρίσκονται, νέες γνωριμίες γίνονται. Απλά θα πάρεις κολλητό/ή και θα γνωρίσεις κόσμο, σε ένα ωραίο στέκι, συνοδεία ούζου (εκείνη τη μέρα προτίμησε να μην οδηγείς για να το χαρείς βρε αδελφέ), ενώ το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί σου, είναι η καλή σου διάθεση!   Πάρε μέρος μέχρι τις 21 Ιουλίου, γιατί σε περιμένουν 4 τραπεζώματα σε μεζεδοπωλεία σε Αθήνα,  Θεσσαλονίκη αλλά και Λέσβο! Μέχρι τις 28 Ιουλίου ένα γεύμα μπορεί να γίνει δικό σου.  

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Lidl λανσάρει διεθνή χριστουγεννιάτικη καμπάνια: «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα»

Market news / Η Lidl λανσάρει διεθνή χριστουγεννιάτικη καμπάνια: «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα»

Η Lidl εγκαινιάζει τη γιορτινή περίοδο με την έναρξη της διεθνούς Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της, κάτω από το σύνθημα «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα». Η καμπάνια υπερβαίνει την παραδοσιακή εποχική διαφήμιση και τοποθετείται ως στρατηγική συνέχεια της διεθνούς καμπάνιας «Lidl. Γιατί αξίζει». Συνδυάζει την κύρια δραστηριότητα της Lidl ως εταιρεία λιανικού εμπορίου στην καρδιά της κοινωνίας με την ολοκληρωμένη δέσμευσή της για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.
THE LIFO TEAM