Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα:12όροφο κτίριο κατεδαφίστηκε χωρίς προειδοποίηση προκαλώντας πανικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα:12όροφο κτίριο κατεδαφίστηκε χωρίς προειδοποίηση προκαλώντας πανικό (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Πανικός προκλήθηκε σε πόλη της Κίνας, όταν ένα 12όροφο κτίριο κατεδαφίστηκε χωρίς να υπάρξει κάποια προειδοποίηση στους οδηγούς αυτοκινήτων που περνούσαν από το σημείο ή στους διερχόμενους πολίτες. Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν τρομοκρατημένους ανθρώπους να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το κτίριο που καταρρέει μόλις λίγα μέτρα δίπλα τους.

Το κτίριο Zhonglian, στην πόλη Changzhou της ανατολικής Κίνας, κατεδαφίστηκε στις 25 Απριλίου, προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες για τη δημιουργία γραμμής του μετρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κρατικής εφημερίδας Yangtse Evening Post, τα φανάρια που βρίσκονται στον δρόμο μπροστά από το κτίριο έγιναν κόκκινα ένα λεπτό πριν από την κατεδάφιση, ενώ σχετικές ανακοινώσεις είχαν διανεμηθεί στη γύρω περιοχή.

Η πόλη φέρεται να εκκένωσε διάφορα κτίρια που βρίσκονται κοντά στο σημείο, όπως νηπιαγωγεία και εργοτάξια, ωστόσο, όπως δείχνουν και τα σχετικά βίντεο, ορισμένοι περαστικοί δεν έλαβαν καμία προειδοποίηση.

Το κτίριο Zhonglian είχε χτιστεί το 1986 και κάποτε αποτελούσε τοπόσημο της πόλης. Το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει εργασίες σε αυτό, ανοίγοντας τρύπες στα θεμέλια, ώστε να να αποδυναμωθεί η δομή του κτιρίου και να καταρρεύσει από μόνο του. Για την κατεδάφιση, δεν χρησιμοποιήθηκε δυναμίτης.

 

Πηγή: Mashable

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Choking: Η Βρετανία απαγορεύει τη πορνογραφία με σκηνές στραγγαλισμού

Διεθνή / Choking: Η Βρετανία απαγορεύει τη πορνογραφία με σκηνές στραγγαλισμού

Η κατοχή και δημοσίευση τέτοιου υλικού θα αποτελούν ποινικό αδίκημα, κατατάσσοντάς τον στραγγαλισμό στην ίδια κατηγορία με την παιδική σεξουαλική κακοποίηση και το τρομοκρατικό περιεχόμενο.
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ μειώνει στο μισό την επισιτιστική βοήθεια για 42 εκατομμύρια Αμερικανούς

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ μειώνει στο μισό την επισιτιστική βοήθεια για 42 εκατομμύρια Αμερικανούς

Το πρόγραμμα SNAP (Supplemental Nutrition Assistance Program), γνωστό και ως «κουπόνια τροφίμων», αποτελεί τη βασική γραμμή στήριξης για νοικοκυριά με εισόδημα κάτω των 1.632 δολαρίων μηνιαίως για ένα άτομο ή 2.215 δολαρίων για ένα ζευγάρι
LIFO NEWSROOM
Air India: Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος, αλλά υποφέρω, δηλώνει ο μοναδικός επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος

Διεθνή / Air India: Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος, αλλά υποφέρω, δηλώνει ο μοναδικός επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος

«Τώρα είμαι μόνος. Κάθομαι μόνος στο δωμάτιό μου, δεν μιλάω με τη γυναίκα ή το παιδί μου. Θέλω απλώς να είμαι μόνος στο σπίτι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Viswashkumar Ramesh
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Συνελήφθη η αξιωματούχος του στρατού μετά τη διαρροή βίντεο που δείχνει την κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατουμένου

Διεθνή / Ισραήλ: Συνελήφθη η αξιωματούχος του στρατού μετά τη διαρροή βίντεο με την σεξουαλική κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατουμένου

Η Yifat Tomer-Yerushalmi συνελήφθη για κατάχρηση εξουσίας, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών από δημόσιο λειτουργό, σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα του ήταν «δύσκολο» να στηρίξει οικονομικά τη Νέα Υόρκη εάν ο Μαντάνι εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Τραμπ για Μαμντάνι: «Εάν έχεις έναν κομμουνιστή να διοικεί τη Νέα Υόρκη, το μόνο που κάνεις είναι να πετάς τα λεφτά σου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως δεν είναι οπαδός του βασικού αντιπάλου του Μαμντάνι, «αλλά αν η επιλογή είναι ανάμεσα σε έναν κακό Δημοκρατικό και έναν κομμουνιστή, θα διαλέγω πάντα τον κακό Δημοκρατικό»
LIFO NEWSROOM
Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Διεθνή / Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι
LIFO NEWSROOM