Ο προεδρεύων της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης - και οι ενοχλητικές διακρίσεις που κάνει

Ο προεδρεύων της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης - και οι ενοχλητικές διακρίσεις που κάνει Facebook Twitter
2

Γράφει ο Deverakis George [via]:

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος παίρνοντας το λόγο στη Βουλή αναφέρθηκε στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και είπε πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να το θέσει, αφού δεν το έκανε ούτε όταν ήρθε η... «κυρία Βεστερβέλε».

 

Η προσφώνηση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών κυρίου Γκίντο Βεστερβέλε προκάλεσε αντιδράσεις στο Κοινοβούλιο, ωστόσο ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης δεν τον διέκοψε.

 

Ο Δραγασάκης δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να διακόψει τον βουλευτή της ΧΑ όταν αποκάλεσε ειρωνικά "μίστερ" τον Τσίπρα.

 

Τώρα που ο άλλος [...] ο Παναγιώταρος αποκαλεί κυρία τον υπουργό ενός άλλου κράτους επειδή είναι ομοφυλόφιλος ο Δραγασάκης δεν τον διακόπτει.

 

Οι αριστεροί "των κινημάτων και της οικολογίας" δεν θεωρούν σκόπιμο να κατακρίνουν δηλώσεις ομοφοβικές και μάλιστα ενάντια σε εκπρόσωπο ξένου κράτους.

 

Το να υπερασπιστείς, σαν πρόεδρος της Βουλής τουλάχιστον, το όποιο κύρος του Κοινοβουλίου και των θεσμών δεν συγκινεί τον κ. Δραγασάκη. Αντιθέτως η αντιγερμανική ρητορική που οδηγεί στην ευρωπαϊκή απομόνωση και στην εθνική μιζέρια δυστυχώς πουλάει περισσότερο.

 

Η πλάκα είναι ότι ο Δραγασάκης θεωρείται από τους σοβαρούς του ΣΥΡΙΖΑ. Θα γελάει λογικά μέχρι κι ο ίδιος όταν τα ακούει αυτά.

 

 

 

Αρχείο
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αριστοκρατικά φτωχοί, Ελευθεροτυπία, 1991

Ημερολόγιο / Αριστοκρατικά φτωχοί. Του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου

Ελάχιστοι κατέχουν το μυστικό να χρησιμοποιούν το χρήμα επ’ αγαθώ, να το σκορπίζουν απαλά, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη αλλά ούτε και περιφρόνηση, να το σκορπίζουν όπου θέλουνε αυτοί κι όχι η μόδα
ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ

σχόλια

2 σχόλια
"Οι αριστεροί "των κινημάτων και της οικολογίας" δεν θεωρούν σκόπιμο να κατακρίνουν δηλώσεις ομοφοβικές και μάλιστα ενάντια σε εκπρόσωπο ξένου κράτους" και οι οργαμώσεις ΛΟΑΤ έχουν μάλλον πρόβλημα να επικρίνουν ένα βουλευτή "αριστερό των κινημάτων και της οικολογίας" :)
Εδώ, αλλά και αλλού νομίζω ότι υπάρχει μια υπερβολή σε σχέση με το τί θα έπρεπε να κάνει ο Δραγασάκης, πιο πολύ και από το τί ανοησία απύθμενη είναι αυτή που είπε ο Παναγιώταρος.Τυχαίο που γυρεύουμε δανεικά από υπουργούς παντρεμένους με άντρες; Καθόλου.Να σας ρωτήσω και το άλλο. Από Γερμανία, υπήρξε κάποια αντίδραση; Τόσος πια ο Έρως με το Σαμαρά, που ξερογλύφεται για συνεργασία με τη ΧΑ; Να υπάρξει δημοσιότητα. Να ξέρουν και οι Γερμανοί τι ωηφίζουν, αν δηλαδή έχουν ενστερνισθεί και οι δικοί τους πολιτικοί τις αξίες των lgbt δικαιωμάτων. Τυφλοί για το Σαμαρά. Τίποτ' άλλο δε λέω, αν επί ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν πογκρόμ κατά gay, λέμε τώρα, θα πρότειναν στρατιωτική επέμβαση!Ντροπή στην ΕΕ και τη Γερμανία. Να δώσουν τα δάνεια και τις αποζημιώσεις, ναι, αλλά μετά σοβαρές συμφωνίες για αποναζιστικοποίηση της Ελλάδας, όπως έγινε και με τη Γερμανία.