Αρχείο

Αρχείο Facebook Twitter
0

1. Σταδιακή πτώση και άλλων παραδοσιακών προπυργίων γυναικείας τηλεοπτικής χειραφέτησης. Οι άντρες παρακάμπτουν τους γκέι, που για χρόνια καθάριζαν χέστρες στα μεσημεριανά με απώτερο στόχο μια μέρα να γίνουν αδέκαστοι συντονιστές πάνελ και να σουτάρουν την ξανθιά, και αναλαμβάνουν και τα κουτσομπολίστικα.

2. Το πικέ πόλο μπλουζάκι με υποψία ιδρωμένης μασχάλης γίνεται το νέο ντεκολτέ (με ελαφρά απροσεξία σκυψίματος, για να τσιμπήσεις βούτημα και δίλεπτη επανατοποθέτηση στη συνέχεια).

3. Οι αστρολόγοι λένε τα ζώδια των ομάδων και κάνουν προβλέψεις για το στοίχημα, τα παιχνίδια είναι πάλη μοντέλων στη λάσπη, τα δώρα είναι ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εισιτήρια διαρκείας και καφάσια μπίρες. Συμβουλές από ειδικούς πώς να αποφύγεις τον γάμο.

4. Αποκλεισμός εγκύων, λεχώνων, μωρών, και παιδικών χορωδιών από τη θεματολογία γιατί τρομάζουν τους αδέσμευτους παρουσιαστές.

5. Το δημογραφικό πρόβλημα παύει να λύνεται μέσω της ζώνης 10-1, σταματάνε όλες να γκαστρώνονται άσκοπα, δεν ξέρουν πού να ξεσπάσουν, ξεσπάνε στα κομμωτήρια, κάθε μέρα άλλα μαλλιά, δικαίωση Μάρως Λεονάρδου.

6. Ευνοείται η συχνότερη παρουσία ημίγυμνων μοντέλων στη μόδα. Ο Κασπίρης για να παρουσιάσει γούνες τις βάζει όρθιες με μπικίνι και αλειμμένες με λάδι να τις δείχνουν στην κρεμάστρα. Τα μοντέλα αγγίζονται συχνότερα.

7. Πολλαπλασιάζονται οι παρουσιαστές με το σύνδρομο «Αρναούτογλου»: μόνιμη δήλωση άγνοιας, σεβασμός στην ιδιωτική ζωή των άλλων, συχνή διακοπή της αστρολόγου, ξενέρωτο καμάκι καλεσμένης, ρομαντικό βράχνιασμα, νταραβέρι με συμπαρουσιάστρια, πάχυνση.

8. Άνδρας παρουσιαστής καλλιστείων (Ευαγγελάτος), αυτονόητα η κριτική επιτροπή αποτελείται αποκλειστικά από straight άντρες με σεξ-απίλ (Κακαουνάκης, Καμπουράκης, Πανούτσος), στο διάλειμμα του σόου πριν τα μαγιό χορεύουν ζεϊμπέκικο.

9. Οι γυναίκες αλλάζουν τηλεοπτικά γούστα: δεν τις ενδιαφέρει ο πόνος της μιας και της άλλης για το κέρατο που τρώει, ούτε το πώς θα συνδυάσουν υφάσματα στις πολυθρόνες. Προτιμούν να χαζεύουν eligible bachelors στην οθόνη.

10. Εμφανίζονται οι πρώτοι πλατινέ άντρες (κάποια πράγματα μένουν αναλλοίωτα).

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αριστοκρατικά φτωχοί, Ελευθεροτυπία, 1991

Ημερολόγιο / Αριστοκρατικά φτωχοί. Του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου

Ελάχιστοι κατέχουν το μυστικό να χρησιμοποιούν το χρήμα επ’ αγαθώ, να το σκορπίζουν απαλά, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη αλλά ούτε και περιφρόνηση, να το σκορπίζουν όπου θέλουνε αυτοί κι όχι η μόδα
ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ
«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ