EΡΧΟΝΤΑΙ!

Γιατί χαίρεται η πιάτσα με τις χαμηλές επιδόσεις της νέας Ελευθεροτυπίας;

Γιατί χαίρεται η πιάτσα με τις χαμηλές επιδόσεις της νέας Ελευθεροτυπίας; Facebook Twitter
4

Απο το mediablog

 

Με πόση «αγάπη» οι συνάδελφοι είδαν να μην πουλάει η επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας». Θα έπρεπε απλώς να είναι αρκετά δύο πράγματα που με τη χολή καμία σχέση δεν έχουν. Πρώτον, ότι οι ίδιες οι εφημερίδες ευθύνονται για την απώλεια της αγνότητας του αναγνώστη.

Στο περίπτερο πλέον δεν στέκεται ο ίδιος άνθρωπος που φανατιζόταν ή αγαπούσε ένα έντυπο με το πάθος που το έκανε πριν από 5 χρόνια. Δεύτερον, ότι όπως και να το πεις, όπως και να το αποκαλέσεις, όπως και να το περιγράψεις αυτό που συνέβη με την εφημερίδα θα θυμίζει πάντα το απάνθρωπο παιχνίδι με τις... μουσικές καρέκλες που παίζαμε μικρά.

Μόλις σταματούσε η μουσική κάποια παιδάκια, που δεν ήταν πολύ ικανά στο να σπρώξουν ή να ελιχθούν έμεναν, χωρίς καρέκλα.

Και εδώ, η επιχείρηση, η όποια επιχείρηση, όπως κι αν τη λένε, δεν έχει να κάνει με παιδάκια. Έχει να κάνει με απλήρωτους εργαζόμενους που βρέθηκαν – όχι από δική τους υπαιτιότητα – σε μία -άνευ τέλους- ομηρία.

Αρχείο
4

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αριστοκρατικά φτωχοί, Ελευθεροτυπία, 1991

Ημερολόγιο / Αριστοκρατικά φτωχοί. Του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου

Ελάχιστοι κατέχουν το μυστικό να χρησιμοποιούν το χρήμα επ’ αγαθώ, να το σκορπίζουν απαλά, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη αλλά ούτε και περιφρόνηση, να το σκορπίζουν όπου θέλουνε αυτοί κι όχι η μόδα
ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ

σχόλια

4 σχόλια
Η Ελευθεροτυπία είναι και αυτή μια από τις εφημερίδες που έχουν συνδεθεί στενά με το ΠΑΣΟΚ. Δες που είναι το ΠΑΣΟΚ σήμερα και πες μου γιατί να συνεχίσει κάποιος να υποστηρίζει μια εφημερίδα που ήταν και εκείνη υπαίτια της κακής μας κατάληξης.Και φυσικά είναι πολύ μεγάλη λαμογιά να αφήνεις απλήρωτους εργαζόμενους στη μοίρα τους και να ξεκινάς απ την αρχή σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα.