«Φτάνει πια!»

Facebook Twitter
2

Δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ αποφάσισαν να αποτελέσουν ένα εντυπωσιακό κάστ για να ζητήσουν τον περιορισμό της οπλοφορίας στις ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία μικρών παιδιών και ενηλίκων σε σχολείο του Κονέκτικατ. Διάσημοι όπως, οι Τζένιφερ Ανιστον, Steve Carell, Γουίλ Φέρελ, Τζούλιαν Μούρ και Cameron Diaz, εμφανίζονται σε video για να ζητήσουν με τη φράση «Φτάνει πια», τον τερματισμό της πολιτικής βίας που σχετίζεται με τα όπλα.  Η πρωτοβουλία ανήκει σε 750 δημάρχους  των ΗΠΑ , οι οποίοι κινητοποιήθηκαν μετά το τραγικό περιστατικό στο σχολείο του Νιούτον.

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.

σχόλια

2 σχόλια
Δηλαδή αν όλοι αυτοί έμπαιναν με κουζινομάχαιρα και τα πέταγαν στον αέρα και είχαμε νεκρούς, θα λέγαμε ''αρκετά με τα μαχαίρια''??? Αυτα τα άτομα που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις τα έχει πλησιάσει κανείς? Έχετε δει τι κρυβεται στο παρελθόν τους? Θα σας πώ εγώ: Βια, ασχημο οικογενειακο-σχολικο περιβαλλον, απομονωση κλπ......είστε σίγουροι ότι οι νόμοι για την οπλοκατοχή θα περιορίσουν αυτες τις καταστάσεις στο μέλλον? ΟΧΙ.
Πολύ καλό. Μακάρι να έχει επίδραση σε μια σημαντική μερίδα αμερικανών.Εξάλλου στην αμερικανική κοινωνία αυτές οι προσωπικότητες της showbiz έχουν επιρροή. Σε όλες τις (δυτικές τουλάχιστον) κοινωνίες έχουν αλλά στην αμερική λίγο παραπάνω.