Επίλογος στην τραγωδία: Ο τραγικός πατέρας θάβει σήμερα παιδιά και σύζυγο στο Κομπάνι

Επίλογος στην τραγωδία: Ο τραγικός πατέρας θάβει σήμερα παιδιά και σύζυγο στο Κομπάνι Facebook Twitter
2

Στο Κομπάνι γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας ανοιχτά της Αλικαρνασσού που συγκλόνισε τον κόσμο αφού ο πατέρας του 3χρονου Αιλάν και του 5χρονου Γκαλίπ επέστρεψε στην σπαρασσόμενη από συγκρούσεις συριακή πόλη για να θάψει σήμερα εκεί τα παιδιά του και τη σύζυγό του.

Ο  Αμπντουλάχ Kurdi έφτασε στα τουρκοσυριακά σύνορα , στην πόλη Suruç στη νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα με τα φέρετρα  των γιων και της συζύγου του, οι οποίοι πνίγηκαν προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη, και κατευθύνθηκε προς το Κομπάνι.

Ο τραγικός πατέρας δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει πλέον απαιτήσεις για το υπόλοιπο της ζωής του, μετά την απώλεια των γιών του και της 27χρονης γυναίκας του Zahim Kurdi. "Ως πατέρας χωρίς παιδιά, δεν θέλω τίποτα πια. Δεν έχει τίποτα να ζητήσω σε αυτή τη ζωή για τον εαυτό μου. Θέλω μόνο την ειρήνη στη Συρία ".

Όπως είπε ο 40χρονος, " υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη. Φύγαμε από τον πόλεμο. Θέλουμε ο κόσμος να μας δει, να μας αναγνωρίσει. Περάσαμε μια καταστροφή. Αλλά θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για να αποφευχθεί μια άλλη καταστροφή. Αυτές οι αθλιότητες πρέπει να τελειώσουν».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα γκέι leather bar κέρδισε τον δισεκατομμυριούχο γείτονα που ήθελε να μη ανοίξει δίπλα του

Διεθνή / Ένα γκέι leather bar κέρδισε τον δισεκατομμυριούχο γείτονα που ήθελε να μη ανοίξει δίπλα του

Ένα γκέι leather bar στο Phoenix πήρε άδεια αλκοόλ παρά τις ενστάσεις του δισεκατομμυριούχου γείτονά του, σε μια υπόθεση όπου η κουίρ νύχτα κλήθηκε ξανά να αποδείξει ότι δεν είναι απειλή.
THE LIFO TEAM
Αν είχα φτερά, θα πετούσα»: Οι ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστίνιοι που δεν έχουν πού να σωθούν

Διεθνή / Αν είχα φτερά, θα πετούσα»: Οι ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστίνιοι που δεν έχουν πού να σωθούν

Νέα έκθεση καταγράφει τις ζωές ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστινίων που διέφυγαν από ξυλοδαρμούς, εξαναγκαστικούς γάμους και απειλές θανάτου, μόνο για να βρεθούν στο Ισραήλ χωρίς πραγματικό άσυλο, σταθερή εργασία ή ασφαλή δρόμο προς μια νέα χώρα.
THE LIFO TEAM
Το «Κόμμα των Κατσαρίδων» βγήκε από το Instagram και βρέθηκε απέναντι στα γκλομπ

Διεθνή / Το «Κόμμα των Κατσαρίδων» βγήκε από το Instagram και βρέθηκε απέναντι στα γκλομπ

Μια προσβολή προς τους άνεργους νέους έγινε κίνημα με 22 εκατ. ακολούθους. Τώρα ζητά παραιτήσεις για τις διαρροές θεμάτων που τίναξαν στον αέρα τις εξετάσεις δύο εκατ. υποψηφίων και η αστυνομία απάντησε με γκλομπ.
THE LIFO TEAM
Η πρώτη δήμαρχος στην Ιαπωνία που πήρε άδεια μητρότητας έπρεπε να φτιάξει μόνη της τον κανονισμό

Διεθνή / Η πρώτη δήμαρχος στην Ιαπωνία που πήρε άδεια μητρότητας έπρεπε να φτιάξει μόνη της τον κανονισμό

Η Ιαπωνία ζητά περισσότερα παιδιά, αλλά όταν μια δήμαρχος έμεινε έγκυος δεν υπήρχε καν κανονισμός για να λείψει από τη δουλειά της κι έτσι αναγκάστηκε να τον γράψει η ίδια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Έφυγε όλη η οικογένεια για ένα καλύτερο αύριο. Γύρισε ο πατέρας πίσω, στην κόλαση από όπου ξεκίνησε για να θάψει τη γυναίκα και τα αγγελούδια του. Σε τι να ελπίζει αυτός ο άνθρωπος πια..