Επίλογος στην τραγωδία: Ο τραγικός πατέρας θάβει σήμερα παιδιά και σύζυγο στο Κομπάνι

Επίλογος στην τραγωδία: Ο τραγικός πατέρας θάβει σήμερα παιδιά και σύζυγο στο Κομπάνι Facebook Twitter
2

Στο Κομπάνι γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας ανοιχτά της Αλικαρνασσού που συγκλόνισε τον κόσμο αφού ο πατέρας του 3χρονου Αιλάν και του 5χρονου Γκαλίπ επέστρεψε στην σπαρασσόμενη από συγκρούσεις συριακή πόλη για να θάψει σήμερα εκεί τα παιδιά του και τη σύζυγό του.

Ο  Αμπντουλάχ Kurdi έφτασε στα τουρκοσυριακά σύνορα , στην πόλη Suruç στη νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα με τα φέρετρα  των γιων και της συζύγου του, οι οποίοι πνίγηκαν προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη, και κατευθύνθηκε προς το Κομπάνι.

Ο τραγικός πατέρας δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει πλέον απαιτήσεις για το υπόλοιπο της ζωής του, μετά την απώλεια των γιών του και της 27χρονης γυναίκας του Zahim Kurdi. "Ως πατέρας χωρίς παιδιά, δεν θέλω τίποτα πια. Δεν έχει τίποτα να ζητήσω σε αυτή τη ζωή για τον εαυτό μου. Θέλω μόνο την ειρήνη στη Συρία ".

Όπως είπε ο 40χρονος, " υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη. Φύγαμε από τον πόλεμο. Θέλουμε ο κόσμος να μας δει, να μας αναγνωρίσει. Περάσαμε μια καταστροφή. Αλλά θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για να αποφευχθεί μια άλλη καταστροφή. Αυτές οι αθλιότητες πρέπει να τελειώσουν».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Έφυγε όλη η οικογένεια για ένα καλύτερο αύριο. Γύρισε ο πατέρας πίσω, στην κόλαση από όπου ξεκίνησε για να θάψει τη γυναίκα και τα αγγελούδια του. Σε τι να ελπίζει αυτός ο άνθρωπος πια..