Επίλογος στην τραγωδία: Ο τραγικός πατέρας θάβει σήμερα παιδιά και σύζυγο στο Κομπάνι

Επίλογος στην τραγωδία: Ο τραγικός πατέρας θάβει σήμερα παιδιά και σύζυγο στο Κομπάνι Facebook Twitter
2

Στο Κομπάνι γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας ανοιχτά της Αλικαρνασσού που συγκλόνισε τον κόσμο αφού ο πατέρας του 3χρονου Αιλάν και του 5χρονου Γκαλίπ επέστρεψε στην σπαρασσόμενη από συγκρούσεις συριακή πόλη για να θάψει σήμερα εκεί τα παιδιά του και τη σύζυγό του.

Ο  Αμπντουλάχ Kurdi έφτασε στα τουρκοσυριακά σύνορα , στην πόλη Suruç στη νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα με τα φέρετρα  των γιων και της συζύγου του, οι οποίοι πνίγηκαν προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη, και κατευθύνθηκε προς το Κομπάνι.

Ο τραγικός πατέρας δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει πλέον απαιτήσεις για το υπόλοιπο της ζωής του, μετά την απώλεια των γιών του και της 27χρονης γυναίκας του Zahim Kurdi. "Ως πατέρας χωρίς παιδιά, δεν θέλω τίποτα πια. Δεν έχει τίποτα να ζητήσω σε αυτή τη ζωή για τον εαυτό μου. Θέλω μόνο την ειρήνη στη Συρία ".

Όπως είπε ο 40χρονος, " υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη. Φύγαμε από τον πόλεμο. Θέλουμε ο κόσμος να μας δει, να μας αναγνωρίσει. Περάσαμε μια καταστροφή. Αλλά θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για να αποφευχθεί μια άλλη καταστροφή. Αυτές οι αθλιότητες πρέπει να τελειώσουν».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Έφυγε όλη η οικογένεια για ένα καλύτερο αύριο. Γύρισε ο πατέρας πίσω, στην κόλαση από όπου ξεκίνησε για να θάψει τη γυναίκα και τα αγγελούδια του. Σε τι να ελπίζει αυτός ο άνθρωπος πια..