Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Λευκάδα: Με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία 24χρονη που κατέρρευσε όταν δέχθηκε πρόταση γάμου

Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα στον ιδιωτικό τομέα - Τι ισχύει με delivery και τηλεργασία

Την Τρίτη κορυφώνεται ο καύσωνας - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Δημήτρης Μαρέδης: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει δραματικά την αγορά εργασίας: Απολύσεις, ανακατατάξεις και νέες προκλήσεις

σχόλια