Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ιράν: «Σύντομα το Ισραήλ δεν θα είναι κατοικήσιμο» - Ομοβροντία πυραύλων σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ

Μύκονος: Σωρεία καταγγελιών για τον καθηγητή στο ΓΕΛ του νησιού - Συνάδελφοι του εγκαταλείπουν τις θέσεις τους

Στην αντεπίθεση η Airbnb: «Για τον υπερτουρισμό στην Ευρώπη φταίνε τα ξενοδοχεία»

Ρόδος: Πνίγηκε 3χρονη σε πισίνα στην Ιαλυσό

Γιώργος Χρανιώτης για March to Gaza: «Έπρεπε να είμαι παρών στο μεγαλύτερο παγκόσμιο έγκλημα»

σχόλια