ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ Facebook Twitter
0

Σε μία εντυπωσιακή και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή αποφοίτησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τη συμμετοχή του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου και προσωπικού του εκπαιδευτικού Ιδρύματος και παρουσία εκπροσώπων των συνεργαζομένων πανεπιστημίων της Βρετανίας, του University of East London και του Queen Margaret University του Εδιμβούργου, αλλά και προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο. 

Παρουσία του Προέδρου ΔΣ του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κου Κωνσταντίνου Ροδόπουλου και του επίσημου ομιλητή Δρ. Γεωργίου Αποστολόπουλου, Προέδρου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών απονεμήθηκαν οι Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών σε μια εκδήλωση που ακολούθησε το ακριβές τελετουργικό των πανεπιστημίων της Μ. Βρετανίας. 

Ξεκινώντας την εκδήλωση, ο Διευθυντής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κος Δημήτρης Διαμαντής καλωσόρισε τους αποφοίτους και τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σημαντικότητα του κολλεγίου ως αναπόσπαστο μέρος της ζωής των σπουδαστών και ως το πλατύσκαλο της νέας τους ζωής. 

Η Dr Fiona Macmillan, τόνισε την εξαιρετική και μακροχρόνια συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με το Queen Margaret University συγχαίροντας το σύνολο των καθηγητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ενώ ο Αντιπρύτανης του University of East London Dr. Dusty Amroliwala, αναφέρθηκε στις ακαδημαϊκές επιτυχίες των αποφοίτων και εξήρε την προσφορά του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Ελλάδα. 

Στην ομιλία του, ο κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς αλλά και τους αποφοίτους για την εμπιστοσύνη τους στο Μητροπολιτικό Κολέγιο και αναφέρθηκε στον κύριο στόχο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου που δεν είναι άλλος από το να προετοιμάσει σωστά τους φοιτητές του με τα απαραίτητα εφόδια και την απαιτούμενη γνώση για την ένταξή τους στον επαγγελματικό στίβο.  

Ο Δρ. Γεώργιος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών, σε μια συγκινητική ομιλία, αναφέρθηκε τόσο στην σημασία της γνώσης ως την βάση για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα όσο και στα χαρακτηριστικά ενός καλού επαγγελματία, τα οποία δεν είναι άλλα από την γνώση, τον μόχθο, την εμπιστοσύνη, την εντιμότητα αλλά και το πάθος. 

Κλείνοντας ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία και τόνισε τον σημαντικό  ρόλο της νέας γενιάς στην ανάπτυξη και την ανοδική πορεία της χώρας μας. 

Η τελετή συνέχισε με τις απονομές των πτυχίων των τμημάτων Φυσικοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Δημοσιογραφίας, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών, Ειδικής Αγωγής, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής και ακολούθησε δεξίωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Market news / ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Τα δέματα θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη παραλαβή 24 ώρες το 24ωρο από το αγαπημένο ACS Locker, ή εναλλακτικά από κάποιο κατάστημα ACS που θα έχει προεπιλέξει αντίστοιχα ο πελάτης-παραλήπτης μέσω της ACiStant.
THE LIFO TEAM
Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM
Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Market news / Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Ένα χρόνο μετά την έναρξη των πρώτων τακτικών πτήσεων με ελικόπτερο στην Ελλάδα, η hoper διευρύνει σημαντικά τις υπηρεσίες της, δίνοντας πλέον στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να κλείσει online ιδιωτικές πτήσεις και με συνεργαζόμενους αερομεταφορείς – γρήγορα, απλά και με πλήρη διαφάνεια.
THE LIFO TEAM
Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM