Δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ ζητούν από την κυβέρνηση οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προκειμένου να σταματήσουν να εγείρουν οποιεσδήποτε αξιώσεις από την επιχείρηση εν όψει και της νέας μετοχοποίησης.
Σύμφωνα με τις συνδικαλιστές τα 12 δισεκατομμύρια είναι περιουσία των εργαζομένων καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν ενσωματώσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η απαίτησή τους, απειλούν να προσφύγουν με ομαδικές αγωγές στη δικαιοσύνη κατά του δημοσίου για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους.
Εν τω μεταξύ, για λαϊκισμό κατηγόρησε μέσω του ΣΚΑΪ, τον βουλευτή Κοζάνης, Αλέκο Αθανασιάδη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Έκτορας Νασιώκας με αφορμή τη διαφοροποίησή του στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
"Δεν έχει νόημα να κάνουμε βουτιά στο παρελθόν" δήλωσε στο σταθμό μας ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Ευρυπίδης Στυλιανίδης αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται από στελέχη του κόμματός του στην απογραφή Αλογοσκούφη.
Αρχείο /
12 δισ. ευρώ ζητούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ένα κορίτσι που ήθελε να δοκιμάσει σουτιέν και «η τρανς υπάλληλος»: Η διασταύρωση των γεγονότων

Θεσσαλονίκη: 10χρονη κατήγγειλε ότι βιαζόταν παρουσία της μητέρας της

Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ξεκινά έρευνα για την Καλλιόπη Σεμερτζίδου της ΝΔ

Η «πιο μισητή γυναίκα της Αυστραλίας» αθωώθηκε μετά από 20 χρόνια στη φυλακή – Αντιδράσεις για την αποζημίωσή της

σχόλια