ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Σαντορίνη

Σαντορίνη Facebook Twitter
0

 


SABBIA NERA


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Το όνομα του σημαίνει Μαύρη Άμμος και είναι η νεα τρατορία του νησιού που βρίσκεται στο Καμάρι της Σαντορίνης, δίπλα στην παραλία. Στις ειδικά διαμορφωμένες ξαπλώστρες του θα απολαύσετε το μπάνιο σας πίνοντας καφέ,χυμους και δροσερα κοκτειλ και μόλις ολοκληρώσετε τις βουτιές σας σας περιμένει να γευματίσετε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, δοκιμάζοντας ιταλικές γεύσεις με ζυμαρικά και θαλασσινά στο επίκεντρο, μαγειρεμένα από έμπειρους σεφ, παρέα με ένα ποτήρι κρασί.

Παραλία Καμάρι , Σαντορίνη, 2286033007

 

 


Aegialos Beach Bar Restaurant


 


Σαντορίνη Facebook Twitter

 


Το Aegialos Restaurant είναι προνομιακά τοποθετημένο στην πιο κοντινή παραλία των Φηρών, στον Έξω Γιαλό. Σε ένα αρμονικά υπέροχο σκηνικό με αέρινη καλοκαιρινή διακόσμηση, σε τόνους τους μπλε και του πράσινου, αλλά και με θεματικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τη θάλασσα. Εκεί θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε αυθεντικά πιάτα παραδοσιακής τοπικής κουζίνας, φρέσκο ψάρι και ορεκτικά, με τη θάλασσα δίπλα σας. Ο χώρος είναι ιδανικός για να οργανώσετε  Στην οργανωμένη παραλία Έξω Γιαλός, εκτός από τις υπέροχες γεύσεις του εστιατορίου θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές στη θάλασσα. Extra tip: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στην παραλιά Έξω Γιαλός οργανώνονται πολλά beach parties με γνωστούς DJs. Μείνετε συντονισμένοι με τη FB σελίδα (AEGIALOS) για να ενημερώνεστε για όλα τα events και parties του Aegialos Beach- Restaurant.

Έξω Γιαλός, Φηρά, τηλ: +30 2286025816

 


Tranquilo bar - restaurant


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Ένα πανέμορφο beach restaurant, ιδανικό για να χαλαρώσεις στους καλοκαιρινούς ρυθμούς, ξαπλωμένος στις αιώρες αλλά και τα κρεβάτια παραλίας με τις ομπρέλες. Το μενού προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία σε πιάτα κρεατικών και σαλάτες που σερβίρονται σε πλούσιες μερίδες ενώ υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές και για τους χορτοφάγους. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το Tranquilo φιλοξενεί μαθήματα Yoga, live μουσικές συναυλίες, εκθέσεις και πολλές ακόμα δράσεις. Ανοιχτά από τις 9.30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Beach Rd., Perissa ,22860 85230

 

 


Utopia Guesthouse


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Η Utopia είναι ένα συγκρότημα από studios 20 μέτρα μακριά από τη Περίσσα, τη διάσημη μαύρη παραλία της Σαντορίνης. Πρόκειται για μία ιδανική επιλογή διαμονής για όσους αγαπούν τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και αναζητούν ένα νεανικό περιβάλλον, μία ήρεμη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο τη θάλασσα και την παραλία!

Παραλία Περίσσα, Θήρα, τηλ: 2286 081065, www.utopiasantorini.gr

 

 


Το Καφενεδάκι του Εμπορειού


 

 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 


Καθώς περπατάτε στα γραφικά στενά σοκάκια του παραδοσιακού χωριού Εμπορειό, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε παλιές νοσταλγικές στιγμές. Καθώς θα κατευθύνεστε προς το Μεσαιωνικό Κάστρο, χτισμένο τον 14ο αιώνα, θα συναντήσετε ένα μνημείο μοναδικής ομορφιάς, την εκκλησία του Χριστού. Ακριβώς εκεί, σε ένα σημείο που μοιάζει με όαση, θα βρείτε το παραδοσιακό "Καφενεδάκι". Εκεί μπορείτε να απολαύσετε ελληνικό καφέ φτιαγμένο με το αυθεντικό ντόπιο μεράκι, ολόφρεσκα παραδοσιακά γλυκά και παγωτά, δροσιστικές φρουτοσαλάτες, χυμούς, ελληνικές μπύρες, πολλές επιλογές από τοπικό κρασί, κοκτέιλς με βάση το κρασί και πολλά ακόμα ελληνικά παραδοσιακά ποτά.

Εμπορειό, Σαντορίνης, τηλ: 6977863307 & 6947453999

 

 


Rastoni - Cafe Bar Restaurant


 


Σαντορίνη Facebook Twitter

Βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη διάσημη καλντέρα των Φηρών, σ' ένα από τα πιο κεντρικά και πολυφωτογραφημένα σημεία του νησιού. Ο χώρος είναι χωρισμένος σε τρία επίπεδα που διαθέτουν την ίδια εντυπωσιακή και πανοραμική θέα προς το ηφαίστειο. Την ώρα του ηλιοβασιλέματος η θέα πραγματικά κόβει την ανάσα. Η διακόσμηση είναι λιτή, κυκλαδίτικη και αποπνέει αρχοντιά. Στο πρώτο επίπεδο οι θολωτές καμάρες μαζί με τον υπέροχο βραδινό φωτισμό δημιουργούν μια υποβλητική ατμόσφαιρα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με πρωινό, φρέσκους χυμούς και καφέ ατενίζοντας το βαθύ μπλε του Αιγαίου, ενώ αργότερα επιλέξτε τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία ενός γεύματος ή ενός ρομαντικού δείπνου που θα σας μείνει αξέχαστο. Extra tip: Η ώρα που ήλιος δύει είναι ιδανική για να απολαύσετε τα δροσιστικά cocktails που δημιουργούν οι έμπειροι bartenders του Rastoni.

Φυρά, τηλ: 22860 25117

 


Gecko


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Ένα υπέροχο εστιατόριο για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και burgers. Όλα τα υλικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα από τη Σαντορίνη αλλά και από άλλα σημεία της Ελλάδα. Στο μενού θα βρείτε classic burger, cheese burger, bacon burger, αλλά και την ελληνική εκδοχή του burger, BBQ, μανιτάρια και χορτοφαγικές επιλογές ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό συνδυασμό επιλέγοντας ανάμεσα σε 15 διαφορετικά συστατικά. Αν ψάχνετε για μία πιο υγιεινή επιλογή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία σειρά από σαλάτες: χωριάτικη, με τόνο, του κέρασα και του σεφ. Προτείνουμε να ολοκληρώσετε το γεύμα σας επιλέγοντας υπέροχα παγωτά και γλυκά. Η σπεσιαλιτέ του Gecko είναι το Tornado (Potato on a stick).

Perissa – Santorini, 6944 037523 , 22860 83039


Tango Bar


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

To Tango είναι κάτι περισσότερο από ένα bar. Είναι μία ιδέα. Πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό για όλους αυτούς που πραγματικά θέλουν να περάσουν όμορφα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σαντορίνη. Από νωρίς το πρωί μέχρι και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι, στους ήχους chillout και lounge μουσικής. Και καθώς η νύχτα πέφτει ένας άλλος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου καθώς περνάς από την πόρτα του Tango και κατευθύνεσαι στην όμορφη βεράντα του. Υπέροχη μουσική και δροσερά κοκτέιλς με γεύση από καλοκαίρι, δίνουν το ρυθμό! Η φετινή λίστα κοκτέιλς είναι πιο ιδιαίτερη από ποτέ. Πλούσια, απλή, φρουτώδης αλλά και κλασική, πάντα όμως με μία ιδιαίτερη πινελιά. Σίγουρα οι ταλαντούχοι bartenders του Tago θα βρουν το συνδυασμό που θα σας ικανοποιήσει.

Extra Tip: Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε το φετινό Apple Caramel Martini (Vodka, Φρέσκο πράσινο μήλο, σιρόπι καραμέλας) ή μία Hone Mango Margarita (tequila, χυμός μάνγκο, φρέσκος χυμός lime και ελληνικό μέλι)

Marinatou str., Firá

email: [email protected]

Mobile: +30 697 449 8206 & 694 5417 875

 


La Opera di Costa


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Ένα εκλεπτυσμένο εστιατόριο που προσφέρει παραδοσιακές, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για φαγητό, για ένα ρομαντικό δείπνο ή για ένα γεύμα με την παρέα σας αμέσως μετά το μπάνιο σας στη θάλασσα. Η διακόσμηση παραπέμπει σε ιταλική τρατορία με μεσογειακό ταπεραμέντο και φινετσάτες λεπτομέρειες, ενώ στο χώρο δεσπόζει μια μεγάλη ελιά – σύμβολο της μεσογειακής διατροφής. 

Παραλία Αγίου Γεωργίου, Περίβολος,  +30 22860 83439, facebook.com/pages/La-Opera-di-Costa

 

 


Seaside Restaurant


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Στην κοσμοπολίτικη παραλία του Περίβολου το Seaside by Notos δημιουργεί ένα ιδανικό καλοκαιρινό σενάριο. Είναι απλά υπέροχο το πώς το Seaside by Notos καταφέρνει να ισορροπεί μοναδικά το μοντέρνο στοιχείο και την κοσμοπολίτικη διάθεση με μία καθόλου επιτηδευμένη γκουρμέ ατμόσφαιρα. Για να χαλαρώνεις ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις την τέλεια εξυπηρέτηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, τόσο για την εξαιρετική τοποθεσία του όσο και για τη διακόσμηση αλλά και τη γενικότερη αύρα που τυλίγει τον χώρο. Και όλα τα παραπάνω πρέπει απλά να τα προσθέσεις σαν επιπλέον πλεονεκτήματα ενός χώρου με πραγματικά δημιουργικό και δελεαστικό μενού. Ο Σεφ με τις εμπνευσμένες δημιουργίες του θα σε ταξιδέψει στα 4 σημεία του ορίζοντα, μέσα από Μεσογειακές γεύσεις που έχουν πάντα κάτι παραπάνω. Για μία πραγματικά μοναδική εμπειρία, απόλαυσε το γεύμα στο table-boat στην παραλία, ακούγοντας έθνικ και lounge ήχους που επιλέγονται προσεκτικά ανάλογα με την ώρα και τον κόσμο που βρίσκεται στο χώρο.

Άγιος Γεώργιος, Παραλία Περίβολος, τηλ: 22860 85230

 

 


ΣΚΙΖΑ Pizzeria -Café – Homemade Food & Patisserie


Σαντορίνη Facebook Twitter

Όλες τις στιγμές της ημέρας σας περιμένει σε ένα μικρό μπαλκόνι ή στην ταράτσα του με λιχουδιές και ροφήματα για να τονώσετε τον οργανισμό, με τις πίτσες, τα ζυμαρικά και το σπιτικό παγωτό του να αποτελούν τις σπεσιαλιτέ του.

Νικολάου Νομικού, Οία, Σαντορίνη, 22860 71569

 

 


Passagio - Café Bar


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

To Passagio στην Οία είναι ένα allday bar για να αποδράσεις, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις υπέροχα ροφήματα όπως καφέ, τσάι, σοκολάτα, χυμούς αλλά και σνακς όπως brioches, sandwich, κλπ. Το Passagio είναι η ιδανική επιλογή αν θες να απολαύσεις το ποτό σου ακούγοντας μουσική από τους καλύτερους Djs.

Οία Σαντορίνης, τηλ.22860 71330


Μezzo Hotel & Restaurant


Σαντορίνη Facebook Twitter

Στο Ημεροβίγλι, στη θέση Σκάρος με θέα το Ενετικό κάστρο, βρίσκεται ένα παλιό αρχοντικό, παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, χτισμένο μέσα στο βράχο εν έτη 1891, το οποίο ανακαινίσθηκε το 1979 ως παραδοσιακό ξενοδοχείο. Πριν από μερικά χρόνια στο ξενοδοχείο Mezzo προστέθηκε και το ομώνυμο εστιατόριο που προσφέρει μια μοναδική, γαστριμαργική εμπειρία. Σ' ένα ατμοσφαιρικό χώρο τριών επιπέδων όπου η θέα εναλλάσσεται διαδοχικά ανάμεσα στο ηφαίστειο, το περίφημο ηλιοβασίλεμα και τη μαγευτική Οία θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές από την ελληνική και τοπική κουζίνα, φτιαγμένες αποκλειστικά από πρώτες ύλες ντόπιων παραγωγών.

Ημεροβίγλι, τηλ. 2286 021874

 

 

Yazz

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Beach bar-restaurant το οποίο μπορείτε να το επιλέξετε για πρωινό με συνοδεία φρέσκων χυμών και smoothies από τροπικά φρούτα ή για να δοκιμάσετε πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Το βράδυ μετατρέπεται στο απόλυτο beach bar. Ξαπλώστρες στην παραλία, τροπικά κοκτέιλ και μουσικές βραδιές με μπάντες ή djs συμπληρώνουν το ιδανικό σκηνικό.

Περίσσα, παραλία Θήρα, 2286081235

 


SIROCCO


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Πρόκειται για ένα από τα παλιότερα εστιατόρια στη Σαντορίνη. Είναι διάσημη για την αφράτη πίτσα του αλλά και για το υπέροχο Ελληνικό και Ιταλικό Μενού. Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα για ένα set menu.

 

 


GALINI HOTEL – VILLAS – CAFE


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

 

Στην περιοχή Φηροστεφάνι, δίπλα στο ξακουστό και ανενεργό ηφαίστειο του νησιού, το ξενοδοχείο Galini προσφέρει δωμάτια και βίλες πλήρως εξοπλισμένα, ενώ μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας και το σνακ στο καφέ του. Η υπηρεσία δωματίου περιλαμβάνει ψυγείο, στεγνωτήρι, χρηματοκιβώτιο, ψηφιακή τηλεόραση, Wi Fi και πολλά άλλα, ενώ στις 2 βίλες του υπάρχει πανοραμική βεράντα και τζακούζι.  Στο καφέ του θα βρεις χυμούς, καφέδες, τσάι, γιαούρτι, τοστ, μαρμελάδες, ομελέτες, φρούτα κ.α. Και οι προσφερόμενες υπηρεσίες δεν σταματούν, αφού φροντίζει και για την μεταφορά σας με ένα μικρό αντίτιμο.

Φηροστεφάνι, Σαντορίνη, 22860 22095

 

Books & Style

Σαντορίνη Facebook Twitter

Μαγαζί με γούστο και αισθητική, σημείο συγκέντρωσης για τους βιβλιολάτρεις της Σαντορίνης. Στο χώρο του θα βρείτε μια ενημερωμένη και με πολλούς τίτλους βιβλίων βιβλιοθήκη που επιμελείται το βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης».

Φηρά, 22860 24510

 


MARMITA


 

Σαντορίνη Facebook Twitter

Βρίσκεται σε έναν παραδοσιακό οικισμό του νησιού και προσφέρει καθημερινά παραδοσιακές δημιουργίες από ανθρώπους που τις παντρεύουν αρμονικά με τις μοντέρνες πινελιές τους και την φαντασία τους κατά την εκτέλεση. Φαγητό γευστικότατο, σε τίμιες μερίδες, σου αφήνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην εποχή που ήσουν μικρός και σε τάιζε η γιαγιά. Το ρολό χοιρινό είναι από τα πολύ δυνατά του χαρτιά, ενώ έχει και χωριάτικες πίτες. Με το σέρβις να είναι γρήγορο και το περιβάλλον φιλικό, έχετε όλη την άνεση που ψάχνετε για να δοκιμάσετε τις γεύσεις που εξαπλώνουν τον μύθο της Σαντορίνης και της Ελλάδας κατ΄επέκταση.

Μεγαλοχώρι, Σαντορίνη, 2286 081603


Οia Vineyart


Σαντορίνη Facebook Twitter

Εκεί που θα καταλάβετε τον πλούτο της Σαντορίνης  το κρασί, το φαγητό, την ιστορία, την τέχνη! Μπορείτε να γευθείτε σαλάτες, μεζέδες και ξεχωριστά φαγητά, αλλά και να πάρετε μαζί σας φεύγοντας οποιοδήποτε από τα 190 εμφιαλωμένα κρασιά της Σαντορίνης (από 20 οινοποιούς), Κυκλαδίτικα τυριά, καταπληκτικά αλλαντικά και τα περίφημα αγροτικά προϊόντα του νησιού. Αυτά που θα βρείτε εκεί συγκεντρωμένα, δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού!   

Market news
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM