Η Lidl Ελλάς και αυτό το Πάσχα συνεχίζει να προσφέρει αγάπη σε αυτούς που το χρειάζονται

Η Lidl Ελλάς και αυτό το Πάσχα συνεχίζει να προσφέρει αγάπη σε αυτούς που το χρειάζονται Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Lidl Ελλάς παραμένει δίπλα στο πλευρό της UNICEF και αυτή την Πασχαλινή περίοδο, ενισχύοντας το πρόγραμμα «Μαζί ενάντια στη βία κατά των παιδιών». Από την Παρασκευή 4 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η εταιρεία προσφέρει 0,10€ στη UNICEF για τη στήριξη του προγράμματος «Μαζί ενάντια στη βία κατά των παιδιών».

Η συνεργασία της Lidl Ελλάς με τη UNICEF διανύει πλέον τον τρίτο χρόνο, έχοντας ως βασικό στόχο την ενίσχυση των μηχανισμών προστασίας των παιδιών στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, έχει πραγματοποιηθεί εκτενής μελέτη των δεδομένων που αφορούν τη βία κατά των παιδιών, εκπαίδευση επαγγελματιών των ΜΜΕ για την υπεύθυνη παρουσίαση σχετικών θεμάτων, καθώς και προώθηση της διαδραστικής εφαρμογής PlaySafe, που στοχεύει στην πρόληψη της διαδικτυακής βίας. 

Ένα σημαντικό βήμα της συνεργασίας αποτελεί η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μοντέλου υπηρεσιών παιδικής προστασίας, με το παράδειγμα του Δήμου Αθηναίων να αποτελεί την πρώτη εφαρμογή. Στο πλαίσιο αυτό, έχει διαμορφωθεί το η λειτουργία της Ομάδας Παιδικής Προστασίας του Δήμου, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση περιστατικών παιδικής κακοποίησης. Παράλληλα, παρέχεται επιστημονική υποστήριξη και καθοδήγηση στους κοινωνικούς λειτουργούς που έρχονται καθημερινά σε επαφή με υποθέσεις παιδικής προστασίας, ενώ ενισχύεται η συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών της κοινότητας, προκειμένου να εξασφαλιστεί άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε περιπτώσεις παιδικής κακοποίησης. 

Και φέτος, πρεσβευτής της πασχαλινής πρωτοβουλίας είναι ο αγαπημένος Αντώνης Τσαπατάκης, Παραολυμπιονίκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης και Πρεσβευτής της Lidl Ελλάς, ο οποίος, καλεί το κοινό να συμμετέχει και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια.

H συνέργεια Lidl Ελλάς και UNICEF αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των παιδιών που έχει συμφωνήσει η UNICEF με την ελληνική κυβέρνηση.   

Με βαθιά κοινωνική ευθύνη, η Lidl Ελλάς συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τους πιο ευάλωτους, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου και ασφαλέστερου μέλλοντος για τα παιδιά. 

Ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, και να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή.

Σκανάρετε και εσείς την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus για καλό σκοπό και γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας!

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

linkedin.com/company/lidl-hellas

facebook.com/lidlgr

instagram.com/lidl_hellas

youtube.com/lidlhellas

tiktok.com/@lidlhellas

 

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Market news / Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Στις 19 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, η Huawei θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά smartwatches για υπαίθριες δραστηριότητες, μαζί με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων στο πλαίσιο του Global Innovative Launch.
THE LIFO TEAM
Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Market news / Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική ευαισθητοποίησης και ψηφιακής καινοτομίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM