Επιτήδειοι παριστάνουν την Έλενα Παπαρίζου για να αποσπάσουν χρήματα από τους φαν

Επιτήδειοι παριστάνουν την Έλενα Παπαρίζου για να αποσπάσουν χρήματα από τους φαν Facebook Twitter
Φωτ.: NDPPHOTO
0

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Έλενα Παπαρίζου ενημέρωσε τους ακολούθους της για ψεύτικους λογαριασμούς στο διαδίκτυο με το όνομά της.

Το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαρτίου, η Έλενα Παπαρίζου έγραψε σε Instagram story, ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν τα στοιχεία της και παριστάνουν την ίδια, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από τους φαν της.

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ» γράφει ξεκινώντας το μήνυμά της και συνεχίζει:

«Προσοχή σε ψεύτικα προφίλ! Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν ψεύτικοι λογαριασμοί που προσπαθούν να σας πείσουν ότι σας καλώ να παίξετε τυχερά παιχνίδια για κέρδος. Αυτό είναι απάτη! Μη δίνετε πουθενά τα προσωπικά σας στοιχεία! Μην εμπιστεύεστε μηνύματα από άγνωστους λογαριασμούς! Τα μοναδικά μου προφίλ στα social media έχουν το ✅ verified σύμβολο».

 
 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

It's Viral / Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

Η συζήτηση για την κατάργηση των ταυρομαχιών στην Ισπανία και γενικότερα στον ισπανόφωνο κόσμο παραμένει έντονη και βαθιά διχαστική, με επιχειρήματα που ακουμπούν τόσο στην παράδοση όσο και στην ηθική.
THE LIFO TEAM