Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Μητροπολιτικό Κολλέγιο Facebook Twitter
Προβολή των πτυχιακών ταινιών του προγράμματος BA Mass Communication & Media Arts & Film & TV Directing, του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
0

Λίγο πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τα μεγάλα ελληνικά και διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ διεκδικώντας και νέα βραβεία, οι ταινίες των αποφοίτων Προγράμματος Σπουδών BA in Mass Communication & Media Arts/ FILM & TV Directing  του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρουσιάστηκαν σε πρώτη προβολή στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ προκαλώντας τις επευφημίες,  τα ζωηρά χειροκροτήματα, και τα μπράβο του κοινού που παρακολούθησε  έκπληκτο τις ταινίες υψηλών απαιτήσεων, επαγγελματικού επιπέδου που δημιούργησαν οι φοιτητές. Οι ταινίες προκάλεσαν το γέλιο, τον προβληματισμό, τη συγκίνηση και κυρίως το θαυμασμό για τα άριστα αποτελέσματα που προβάλλονταν στη μεγάλη οθόνη, του θερινού, πλέον, κινηματοθεάτρου Τριανόν το οποίο γέμισε ασφυκτικά. 

 

Η animation ταινίαMan in a Boxτου Ηλία Παπασταματίου άφησε κυριολεκτικά άφωνο το κοινό για το τέλειο αποτέλεσμα στο τόσο απαιτητικό είδος, η κωμωδία Μπλέ Καρότσα της Δήμητρας Μπαμπαδήμα με πρωταγωνιστή τον Τάσο Γιαννόπουλο ξεσήκωσε το κοινό που δεν σταμάτησε να γελάει, η ταινία Lorenz του Κωνσταντίνου Σταγκίκα εξέπληξε με την εικαστική προσέγγιση μοναδικού, προσωπικού ύφους που σπάνια συναντάται, η νεανική, μοντέρνα κωμωδία Munchiesτου Ρωμανού Αργυρόπουλου-Ιωάννου επευφημήθηκε έντονα, η παιχνιδιάρικη ταινία Alone της Αθηνάς Τούσιαδιασκέδασε το κοινό, το επίκαιρο, κοινωνικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Καραμαγκιώλη με την ταινία του Sphinx προβλημάτισε και καταχειροκροτήθηκε, ενώ η άψογη σκηνοθετική προσέγγιση της ρομαντική κομεντί Boy Story του Θανάση Αγγελόπουλου έκανε το ανδρικό κοινό να ταυτιστεί με τον ήρωα, τον οποίο υποδύεται καταπληκτικά ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου.   

 

Η βραδιά ήταν υπέροχη, θεατές και σκηνοθέτες, που επιφυλάσσουν πολλά προσεχώς για τις κινηματογραφικές αίθουσες, έζησαν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη βραδιά

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Olivia: Πολύτιμη ψηφιακή σύμμαχος για γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca

Market news / Olivia: Πολύτιμη ψηφιακή σύμμαχος για γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca

Απευθύνεται σε γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, ανεξαρτήτως σταδίου της νόσου, στους φροντιστές και τις οικογένειές τους, καθώς και στους επαγγελματίες υγείας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς ενισχύει το κοινωνικό της έργο: Νέα καμπάνια αναδεικνύει τις επενδύσεις για παιδιά & πολιτική προστασία

Market news / Η Lidl Ελλάς ενισχύει το κοινωνικό της έργο: Νέα καμπάνια αναδεικνύει τις επενδύσεις για παιδιά & πολιτική προστασία

Μέσα από εικόνες και λόγια που συγκινούν, η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική ταινία, αναδεικνύοντας όλες τις δράσεις που υλοποιεί σταθερά για τη στήριξη και την ενίσχυση της κοινωνίας.
THE LIFO TEAM