Περισσότερες από τις μισές τίγρεις του πλανήτη ζουν και αναπαράγονται στην Ινδία, όμως τα ορυχεία γαιάνθρακα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για τα ζώα αυτά. Η Greenpeace απαιτεί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την αναστολή των διαδικασιών για την εξουσιοδότηση νέων ορυχείων.
Η πρωτόγνωρη αύξηση των ορυχείων γαιάνθρακα, σε συνδυασμό με την ανέγερση εργοστασίων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τα τελευταία χρόνια, έχουν θέσει πολλά είδη ζώων σε κίνδυνο.
Όπως αναφέρει η Greenpeace, τα ορυχεία γαιάνθρακα έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζουν τις τίγρεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Η κυβέρνηση της Ινδίας έχει προσπαθήσει επί πολλές δεκαετίες να προστατεύσει τον αριθμό των τίγρεων από τη λαθροθηρία.
Διεθνή /
Οι τίγρεις της Ινδίας απειλούνται από τα αυξανόμενα ορυχεία γαιάνθρακα
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Γιατί στη Φινλανδία οι οδηγοί ταξί δεν βάζουν μουσική;
Την ύστατη στιγμή, ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία δύο εβδομάδων με το Ιράν
Αποκάλυψη ΝΥΤimes: Τι έγινε στο Λευκό Οίκο πριν πείσουν τον Τραμπ να επιτεθεί στο Ιράν
Καιρός: Βροχερό το Μεγάλο Σάββατο - Η εικόνα για την Κυριακή του Πάσχα
Νέα πινακίδα στην Αθήνα: Πού βρίσκεται και τι σημαίνει
σχόλια