You Got This: Μια βραδιά έμπνευσης με τον Oscar Agea στο Olympico Padel Club

Μια Βραδιά Έμπνευσης με τον Oscar Agea στο Olympico Padel Club Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Adidas Padel και το Olympico Padel Club Ελληνικού υποδέχτηκαν την Πέμπτη 11 Ιουλίου τον ΑΜΕΑ ambassador της Adidas Padel Oscar Agea, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Olympico.

Ο Oscar Agea είναι ένας διακεκριμένος αθλητής παγκοσμίου επιπέδου στο άθλημα του padel με αμαξίδιο. Έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες, διατηρώντας την πρώτη θέση σε διάφορα πρωταθλήματα και διοργανώσεις εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Oscar έφτασε από την Ισπανία για να μοιραστεί την δική του ιστορία ζωής, μια ιστορία που εμπνέει δύναμη, επιμονή και προσήλωση στο στόχο. «Δεν σταματώ ποτέ να πιστεύω πως θα τα καταφέρω», είναι μερικά από τα λόγια του που επισφράγισαν το motto της Adidas, You Got This.

Μια Βραδιά Έμπνευσης με τον Oscar Agea στο Olympico Padel Club Facebook Twitter
Oscar Agea
Μια Βραδιά Έμπνευσης με τον Oscar Agea στο Olympico Padel Club Facebook Twitter
Πάντος Τζανετάκος , Oscar Agea, Λευτέρης Θεοδώρου, Αντώνης Θεοδώρου

Προσκεκλημένη της βραδιάς ήταν και η Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας η οποία τόνισε την σημαντική συμβολή του αθλητισμού στη ζωή μας και τη δύναμη που προσφέρει στον άνθρωπο για να μετατρέπει τις αδυναμίες σε ευκαιρίες.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Oscar που προκάλεσε συγκίνηση μέσα από τα λόγια του, την αναφορά στα παιδικά χρόνια και τις δυσκολίες που ξεπέρασε φτάνοντας στο σήμερα και υπενθυμίζοντας σε όλους εμάς πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, αρκεί να το πιστέψεις.

Μια Βραδιά Έμπνευσης με τον Oscar Agea στο Olympico Padel Club Facebook Twitter
Oscar Agea και Σοφία Ζαχαράκη

Η ώρα για δράση δεν άργησε και ο Oscar έπιασε ρακέτα και μπήκε στο γήπεδο δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό απέναντι στους ambassadors της Adidas Padel, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική φόρμα.

Μια Βραδιά Έμπνευσης με τον Oscar Agea στο Olympico Padel Club Facebook Twitter
Κώστας Νούσιας, Τσε Τζον Φερνάντες, Oscar Agea, Κλέλια Πανταζή, Αντώνης Θεοδώρου

Στη διάρκεια του mini tournament, διάφοροι προσκεκλημένοι τίμησαν τον Oscar Agea με την παρουσία τους, μεταξύ των οποίων: η Δημοτική σύμβουλος Δήμου Γλυφάδας Ελένη Καράχου-Σκούταρη, η κολυμβήτρια Εθνικής Ομάδας με αμαξίδιο (χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκυο) Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, ο Παραολυμπιονίκης Σφαιροβολίας Τσε Τζον Φερνάντες, Ο Σύλλογος Σπαστικών Ελλάδος και εκπρόσωποι της Adidas Hellas.

Από το Olympico Padel Club δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι αθλητές που ανήκουν στην οικογένεια της Adidas Padel, όπως oι: Παύλος Μπαλάφας, Lucio Oliveri, Κλαίρη Μανολού, Λήδα Μυλωνά, Χάρης Καπόγιαννης, Αναστασία Φωκά, Αντιγόνη Μελιγαλιώτη, Βασίλης Αποστολάκης, Άννα Χριστοδουλάκη και Αθανασία Ζαχοπούλου.

Μια Βραδιά Έμπνευσης με τον Oscar Agea στο Olympico Padel Club Facebook Twitter
Oscar Agea
Μια Βραδιά Έμπνευσης με τον Oscar Agea στο Olympico Padel Club Facebook Twitter
Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Η βραδιά έκλεισε με τον Oscar να ευχαριστεί το κοινό που ήρθε να τον απολαύσει και να αποδείξει πως He Got This.

H Adidas Padel αποτελεί brand του Ομίλου Φάις.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Σπυρίδων Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Good Living / Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Από το πρώτο κατάστημα στην Αιόλου στο εργοστάσιο στην Πειραιώς που υπάρχει μέχρι σήμερα, η Υγείας Παυλίδη δεν είναι απλώς η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Είναι η γεύση που νιώθουμε ότι γνωρίζουμε από πάντα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Good Living / Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Είναι από τις γεύσεις που έχουν χαρακτηρίσει τα παιδικά μας χρόνια για γενιές και γενιές. Μπορούμε να την ξεχωρίσουμε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες σοκολάτες, να αναγνωρίσουμε τη χαρακτηριστική της συσκευασία από μακριά, σε οποιοδήποτε ράφι. Τη γνωρίζουμε, όμως, πραγματικά; Κάνε το quiz και δες πόσα ξέρεις (ή πόσα σου θυμίζει) για την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη.
THE LIFO TEAM
Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

Good Living / Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

To Nova 5G Home Internet είναι η επόμενη γενιά οικιακής σύνδεσης που φέρνει το 5G μέσα στο σπίτι & την επιχείρησή σου, με ταχύτητες που φτάνουν έως 500 Mbps, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει οπτική ίνα στην περιοχή σου
THE LIFO TEAM
O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Good Living / O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Οι επισκέπτες γνώρισαν την ιστορία του, τις αρχιτεκτονικές καινοτομίες και τις πρωτοποριακές βιοκλιματικές λύσεις που τον καθιστούν έναν σύγχρονο, βιώσιμο ουρανοξύστη διεθνών προδιαγραφών.
THE LIFO TEAM
Πώς αντιμετωπίζονται τα μυελοειδή νεοπλάσματα του θυρεοειδούς αδένα

Good Living / Πώς αντιμετωπίζονται τα μυελοειδή νεοπλάσματα του θυρεοειδούς αδένα

Η αντιμετώπιση του μυελοειδούς καρκινώματος είναι μια πρόκληση για τον ενδοκρινολόγο και τον χειρουργό και προϋποθέτει την αγαστή συνεργασία τους για το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Θ. ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ
Με το Πασχαλινό Αυγό της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Good Living / Με τα «Πασχαλινά Αβγά» της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Φέτος, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνεισφέροντας 0,30€ με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό.
THE LIFO TEAM
Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood παστέλ μπουκάλι

Good Living / Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood προϊόν από την ΟΛΥΜΠΟΣ

Αν προσπαθείς να συνδυάσεις busy καθημερινότητα και ισορροπημένη διατροφή, το ρόφημα DRINK EAT ΟΛΥΜΠΟΣ σου το κάνει εύκολο, με ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση σε πρακτική συσκευασία.
THE LIFO TEAM
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Good Living / Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

€2,5 εκ. για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος VOICES, με συγχρηματοδότη και συντονιστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
THE LIFO TEAM
Campeón Gaming: Όταν ο χώρος εργασίας γίνεται εμπειρία – ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά της Αθήνας

Good Living / Τα νέα γραφεία της Campeón Gaming επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία εργασίας

Στην Πλατεία Κοτζιά, σε ένα κτίριο που κάποτε λειτουργούσε με μια εντελώς διαφορετική λογική, η Campeόn Gaming σε συνεργασία με την Archi4m, δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ