Η Μαίρη Σινατσάκη απαντά στον Ψινάκη «για το χθεσινό σόου»: Αν ήθελα να πουλήσω, θα έμενα σιωπηλή

Η Μαίρη Σινατσάκη απαντά στον Ψινάκη «για το χθεσινό σόου»: Αν ήθελα να πουλήσω, θα έμενα σιωπηλή Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
0

Στον Ηλία Ψινάκη απάντηση με ανάρτησή της στα Social Media, η Μαίρη Συνατσάκη, κάνοντας λόγο για «σόου» και τονίζοντας πως αν ο σκοπός της ήταν να πουλήσει, τότε θα έμενε σιωπηλή.

«Σχετικά με το χθεσινό 'σόου'», ξεκινά το κείμενο της Μαίρης Συνατσάκη, ενώ συνεχίζει μιλώντας για «δύο πράγματα, εξίσου προφανή και τα δύο» και αναφερεται, πρώτον, στο προ ετών περιστατικό του Ηλία Ψινάκη με την Κατερίνα Λόλιου επί σκηνής και δεύτερον, στην επιρροή του Ηλία Ψινάκη «σε θέματα life style εδώ και πολλά χρόνια», όπως γράφει χαρακτηριστικά. «Είναι προφανές ότι αν ο στόχος ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή!», καταλήγει η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Σινατσάκη απαντά στον Ψινάκη «για το χθεσινό σόου»: Αν ήθελα να πουλήσω, θα έμενα σιωπηλή Facebook Twitter

Κατά το χθεσινό επεισόδιο του «J2US», ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη την ώρα που είχε κληθεί να σχολιάσει την εμφάνιση του συζύγου της Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Στο τέλος της εμφάνισής τους, ο Ηλίας Ψινάκης είπε: «Δεν σας είχα δει live. Είστε καταπληκτικός, μου είστε πάρα πολύ συμπαθής. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας, δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για τα #Metto και τα λοιπά, μου είχε κάνει κάτι. Είστε πραγματικά καταπληκτικός». 

«Άρα αντιπαθείτε κι εμένα» απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Όχι, όχι, θα φτάσω σε εσάς, μην μπερδεύεστε» απάντησε ο Ψινάκης, όμως το θέμα δεν έληξε εκεί, καθώς η ηθοποιός επανήλθε: «Θεωρώ ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #Metoo ως επιχείρημα για να μην συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν στηρίξει το #Metoo αξίζουν αγάπη και όχι αντιπάθεια». 

Στην απόκρισή της αυτή, ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε: «Είμαι από τους πρώτους που στήριξα το #Metoo και τον κάθε αδικημένο, από τον προηγούμενο αιώνα, μπορείτε να το ψάξετε. Μιλώ από προσωπική άποψη. Όπως τότε στο Xfactor που ήμουν συνεννοημένoς με την κυρία Λιόλιου δήθεν να κατεβάσω το σουτιέν και αμέσως την άλλη μέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή ξεκίνησε ένα #Metoo που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και όλοι με λέγανε βιαστή. Η κυρία Λιόλιου, μετά την επέμβαση της συζύγου σας, έκλαιγε για μια εβδομάδα γιατί δεν έκανε μήνυση στον "βιαστή". Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια». 
 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ αποχώρησε ξαφνικά από παράσταση λόγω προβλήματος υγείας

It's Viral / Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ αποχώρησε στη μέση της παράστασης λόγω προβλήματος υγείας

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός που κάνει το ντεμπούτο της στη σκηνή του Λονδίνου, αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε
THE LIFO TEAM
Η Astronomer προσέλαβε την Γκουίνεθ Πάλτροου ως «προσωρινή εκπρόσωπό» της μετά το βίντεο με την kiss cam

It's Viral / Η Astronomer προσέλαβε την Γκουίνεθ Πάλτροου ως «προσωρινή εκπρόσωπό» της μετά το βίντεο με την kiss cam

Η εταιρεία «τρολάρει» το κοινό που απέκτησε επειδή ήλθε στο προσκήνιο από την αποκάλυψη της σχέσης του CEO και της επικεφαλής HR στη συναυλία των Coldplay και εκμεταλλεύεται τη φήμη που έχει αποκτήσει, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες της
LIFO NEWSROOM