Made in Sepolia: Ένα μοναδικό μπασκετικό event με την υπογραφή SLAMDUNK

To SLAMDUNK διοργάνωσε το απόλυτo μπασκετικό event “Made in Sepolia” Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Ένα μοναδικό μπασκετικό πάρτι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πρώτα του βήματα.

Το SLAMDUNK με αφορμή το νέο Signature Shoe Nike Zoom Freak 5 “Made in Sepolia”, καθώς και την έναρξη της σεζόν σε Euroleague & NBA, διοργάνωσε μια exclusive εκδήλωση που τα είχε όλα! Διαγωνισμούς, street art, μουσική και πολύ μπάσκετ.

To SLAMDUNK διοργάνωσε το απόλυτo μπασκετικό event “Made in Sepolia” Facebook Twitter

Το event συντόνιζε και παρουσίαζε ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος Χάρης Σταύρου, ο οποίος γνωρίζοντας προσωπικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιράστηκε τις προσωπικές του εμπειρίες και ιστορίες από το πρώτο πρωτάθλημα του Γιάννη.

Στη συνέχεια, ο αναγνωρισμένος street artist Same84, που έχει δημιουργήσει το χαρακτηριστικό / iconic γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο γήπεδο των Σεπολίων, διηγήθηκε πως γεννήθηκε η ιδέα για το γκράφιτι του Γιάννη, τις δυσκολίες που αρχικά αντιμετώπισε κατά την υλοποίησή του, καθώς και το πως αντλεί συνεχώς έμπνευση από τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

To SLAMDUNK διοργάνωσε το απόλυτo μπασκετικό event “Made in Sepolia” Facebook Twitter

To μικρόφωνο πήρε και ο ράπερ Phyrosun περιγράφοντας την αγάπη του για το άθλημα και την ραπ μουσική, ενώ μοίρασε τυχαία και 4 συλλεκτικές μπάλες μπάσκετ στο κοινό ώστε οι μοναδικοί τυχεροί να διαγωνιστούν σε ένα παιχνίδι Knock-out. Ο μεγάλος νικητής του game κέρδισε το νέο Nike Zoom Freak 5 “Made in Sepolia”!

Η εκδήλωση έκλεισε με SLAMDUNK mocktails, special gifts προς όλους, και τον Phyrosun ο οποίος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τις ρίμες του.

To SLAMDUNK διοργάνωσε το απόλυτo μπασκετικό event “Made in Sepolia” Facebook Twitter

Αξίζει να αναφερθεί ότι το SLAMDUNK μαζί με τη Nike, εστιάζοντας πάντα στις τοπικές κοινότητες, προχώρησαν στη δωρεά μπασκετικών παπουτσιών για τους νεαρούς αθλητές  του Τρίτωνα, που προπονούνται στο γήπεδο των Σεπολίων.

To SLAMDUNK διοργάνωσε το απόλυτo μπασκετικό event “Made in Sepolia” Facebook Twitter

To νέο Nike Zoom Freak 5 καθώς και μία πλούσια γκάμα μπασκετικών προϊόντων μπορείς εύκολα να τα ανακαλύψεις στο αυθεντικό κατάστημα Basketball SLAMDUNK στην Αθήνα, Ερμού 37 & Φωκίωνος 5 ή στο www.slamdunk.gr.

Facebook: www.facebook.com/slamdunkgr

Instagram: www.instagram.com/slamdunkgr

TIK TOK: www.tiktok.com/@slamdunk.gr

YouTube: www.youtube.com/@slamdunkgr4784

#slamdunkgr #madeinsepolia #GlorifyBasketball

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δίχως Ηλικία»: Η νέα πρωτοβουλία των Public κάνει την ηλικιακή συμπερίληψη πράξη

Good Living / «Δίχως Ηλικία»: Η νέα πρωτοβουλία των Public κάνει την ηλικιακή συμπερίληψη πράξη

Με παρεμβάσεις που εκτείνονται από την εκπαίδευση του προσωπικού και την αναδιαμόρφωση των καταστημάτων, η εταιρεία επενδύει στις μεγαλύτερες ηλικίες, προσφέροντάς τους μια σύγχρονη εμπειρία αγορών.
THE LIFO TEAM
Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Good Living / Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Η κοινή πρωτοβουλία της Mastercard και του WHEN επιστρέφει το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, για να εμπνεύσει και να αναδείξει νέους δρόμους γυναικείας ενδυνάμωσης και επαγγελματικών ευκαιριών.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Beefeater x Ode to Socks: Το ολόφρεσκο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Good Living / Beefeater Gin x Ode to Socks: Το ολοκαίνουργιο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Σχεδιασμένα για να συνοδεύουν με στιλ τις βόλτες μας στην πόλη, τα δύο νέα σχέδια φέρνουν το coolness του λονδρέζικου τζιν στα αθηναϊκά spots και τους δημιουργικούς ανθρώπους τους.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ