Τζεφ Μπέζος - Λόρεν Σάντσεζ: Δωρεά 100 εκατ. δολαρίων για τις φονικές πυρκαγιές στη Χαβάη

Τζεφ Μπέζος - Λόρεν Σάντσεζ: Δωρεά 100 εκατ. δολαρίων για τις φονικές πυρκαγιές στη Χαβάη Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ ανακοίνωσαν χθες ότι πρόκειται να ιδρύσουν ένα Ταμείο για το Μάουι ως απάντηση στις φονικές πυρκαγιές στη Χαβάη, με δωρεά 100 εκατομμύρια δολάρια.

«Ο Τζεφ κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι με αυτό που συμβαίνει στο Μάουι», έγραψε η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ στο Instagram.

«Σκεφτόμαστε όλες τις οικογένειες που έχουν χάσει τόσα πολλά και μια κοινότητα που έχει μείνει ερειπωμένη. Οι άμεσες ανάγκες είναι σημαντικές, όπως και η πιο μακροπρόθεσμη ανοικοδόμηση που θα πρέπει να συμβεί -- ακόμα και αφού φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Τζεφ (Μπέζος) και εγώ δημιουργούμε ένα Ταμείο για το Μάουι και δωρίζουμε 100 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουμε το Μάουι να σταθεί ξανά στα πόδια του τώρα και τα επόμενα χρόνια, καθώς αποκαλύπτονται οι συνεχείς ανάγκες».

Οι δασικές πυρκαγιές άρχισαν να καταστρέφουν το Μάουι της Χαβάης το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με το Associated Press, ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει σε τουλάχιστον 67 άτομα, οι αγνοούμενοι υπολογίζονται σε 1.000 ενώ η ιστορική πόλη Lahaina καταστράφηκε ολοσχερώς.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM