Γέννησε η Λίντσεϊ Λόχαν- Το όνομα του γιου της

Λίντσεϊ Λόχαν: Γέννησε η γνωστή ηθοποιός Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η 36χρονη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν έγινε για πρώτη φορά μητέρα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της Λίντσεϊ Λόχαν, η ηθοποιός γέννησε στο Ντουμπάι όπου ζει μαζί με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμας, αν και η ακριβής ημερομηνία του τοκετού δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Όπως αναφέρει το People, η δημοφιλής ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα «Luai», ένα αραβικό όνομα που σημαίνει ασπίδα ή προστάτης.

«Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της, Μπάντερ Σάμαs, καλωσόρισαν ένα όμορφο, υγιές αγοράκι με το όνομα Luai. Όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη», ανέφερε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People.

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Mε βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, όλα. Είμαι εκστασιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα», είχε δηλώσει η Λίντσεϊ Λόχαν για τον σύζυγό της.

Σημειώνεται πως η Λίντσεϊ Λόχαν και ο Μπάντερ Σάμας παντρεύτηκαν στις 2 Ιουλίου 2022, ενώ τον Μάρτιο του 2023 ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς.

Με πληροφορίες από People

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM