Πώς να δηλώσεις συμμετοχή για τα πρώτα σεμινάρια στο στούντιο του Πάνου Ιωαννίδη

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή στα πρώτα σεμινάρια από το στούντιο του Πάνου Ιωαννίδη Facebook Twitter
0

Το Οz37, ο ιδιαίτερος χώρος - ορμητήριο του Πάνου Ιωαννίδη ξεκινά τα πρώτα σεμινάρια μαγειρικής για food lovers και για επαγγελματίες. Tα δύο πρώτα σεμινάρια που ανακοινώθηκαν δίνουν έμφαση στις ειδικές τεχνικές και τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή στα πρώτα σεμινάρια από το στούντιο του Πάνου Ιωαννίδη Facebook Twitter

Το workshop-studio που θα αγκαλιάζει δράσεις από τα πεδία της γαστρονομίας έχει ετοιμάσει για όλη τη χρονιά μια σειρά ειδικών σεμιναρίων με την υπογραφή του Πάνου Ιωαννίδη της της ομάδας του και προσκάλεσε δύο καταξιωμένους chef, τον Aλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και το Νίκο Αποστολάκη να κάνουν την αρχή.

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή στα πρώτα σεμινάρια από το στούντιο του Πάνου Ιωαννίδη Facebook Twitter
Πώς να δηλώσεις συμμετοχή στα πρώτα σεμινάρια από το στούντιο του Πάνου Ιωαννίδη Facebook Twitter

Στο πρώτο demonstration seminar του Oz37 για το 2023, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος προσθέτει εδώ και χρόνια τις δικές του μαγικές πινελιές στο τοπίο της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες κάποιες από τις πλέον αγαπημένες του συνταγές.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει την εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας μέσα από σύγχρονες τεχνικές υψηλής γαστρονομίας όπως ζελατινοποίηση, vacuum, sous-vide, siphon, δημιουργία αλμυρών custards. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο να συνθέτει ένα mini menu 4 πιάτων τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά σε προηγούμενο σεμινάριο.


Καλωσόρισμα
Πατάτα με αυγό και τυρί
Πατάτα παγιασόν με θυμάρι, πανακότα γραβιέρας, κρέμα κρόκου κονφί

Ορεκτικά
Γαρίδα ταρτάρ σαγανάκι
Κρέμα ψητής σφέλας, αφρός σαγανάκι, λάδι πάπρικας, εικονικό κοράλι
Ταρτάρ γιαουρτλού
Λαδόπιτα, ψητό σκόρδο, κατσικίσιο γιαούρτι

Κυρίως πιάτο
Χοιρινό λεμονάτο
Χόρτα, ψητό πράσο, κρέμα ψητής σελινόριζας, σάλτσα άνιθου με πέρλες λεμόνι

Σάββατο, 21/1, 11:00-16:00
Maximum αριθμός συμμετεχόντων: 25
Πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων: [email protected] και στο τηλέφωνο 6981778800  

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή στα πρώτα σεμινάρια από το στούντιο του Πάνου Ιωαννίδη Facebook Twitter

Dry Aging Fish: Μια τεχνική με ρίζες στη μακρινή Ιαπωνία και ιστορία αιώνων.


Το δεύτερο σεμινάριο θα είναι διήμερο demonstration seminar από τον Chef Νίκο Αποστολάκη, με την πολύτιμη συνδρομή του ιχθυολόγου Νίκου Παππά.


Πρόγραμμα και θεματολογία

1η ημέρα
Βιωσιμότητα & εποχικότητα
Εισαγωγή στην ξηρά ωρίμανση ψαριού
Ανάλυση της τεχνικής
Εξοπλισμός
Ποια ψάρια είναι κατάλληλα για ωρίμανση 

2η ημέρα
Ανατομία / φιλετάρισμα / κοπές
Γευσιγνωσία ψαριών ωρίμανσης
 Δημιουργία πιάτων à la carte   (Fine Dining και Casual Dining) με ψάρια ωρίμανσης 

Παρασκευή και Σάββατο, 27-28/1 11:00-17:00

Maximum αριθμός συμμετεχόντων: 25
Πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων: [email protected] και στο τηλέφωνο 6981778800

www.oz37.com

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ψηφιακό

Good Living / Το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ψηφιακό

Από την τεχνητή νοημοσύνη, την κυβερνοασφάλεια και τις λύσεις cloud μέχρι την εκπαίδευση και την καινοτομία, το Vodafone Business βρίσκεται δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το άλμα προς τη νέα ψηφιακή εποχή.
THE LIFO TEAM
Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Good Living / Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Η Σοφία Δήμτσα, Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΔΕΗ, μιλά για τη σύνδεση της ενέργειας με την πολιτιστική δημιουργία και για το πώς ο πολιτισμός παραμένει σταθερός πυλώνας της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Good Living / LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Διεκδίκησε τη συμμετοχή σου στα μοναδικά φωτογραφικά workshops της Xiaomi, σε συνεργασία με τη LiFΟ και τη Leica Academie στην Ελλάδα, κάνε zoom σε όσα αγαπάς και μπορεί να δεις τις φωτογραφίες σου να γίνονται εξώφυλλο.
THE LIFO TEAM