public
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν επιτέλους και μας θυμίζουν τη μαγεία του να μοιράζεσαι χαρά, ευτυχία, αγάπη, συγκίνηση, εμπειρίες, όρεξη για ζωή.

15 must-have επιλογές για τη νέα σεζόν

Tα Public θυμίζουν την αξία του να μοιράζεσαι με τον δικό σου τρόπο.

ADVERTORIAL

 

Έφτασε επιτέλους αυτή η εποχή – ξέρετε, που όλα είναι στολισμένα κι εμείς αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι, συνειδητοποιούμε τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή και εκτιμάμε τους ανθρώπους μας λίγο παραπάνω. Κάνουμε βόλτες στους φωτισμένους δρόμους της πόλης, σιγοτραγουδάμε τον ύμνο των ημερών, «All I want for Christmas is you», ενώ όλα μοιάζουν ευκολότερα. Όσο έντονη κι αν είναι η καθημερινότητα, χαμογελάμε χωρίς να το παίρνουμε είδηση.

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν επιτέλους και μας θυμίζουν τη μαγεία του να μοιράζεσαι χαρά, ευτυχία, αγάπη, συγκίνηση, εμπειρίες, όρεξη για ζωή. Με αυτόν τον τρόπο, οι σχέσεις μας δυναμώνουν. Συνδεόμαστε βαθύτερα και ουσιαστικά, καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο. Δεν μπορούμε να το μετρήσουμε σε αριθμούς ούτε να του δώσουμε συγκεκριμένο όνομα. Μπορούμε μονάχα να το νιώσουμε, όταν νοιαζόμαστε ειλικρινά για τα άτομα που μας περιβάλλουν.

 

Όποιος κι αν είναι ο τρόπος μας να μοιραζόμαστε, τα Public είναι δίπλα μας. Προσφέρουν όλα εκείνα που θα φέρουν ζεστασιά ανάμεσά μας και κάνουν τις φετινές γιορτές ακόμη πιο «ζεστές».

 

PERSONAL SHOPPER: 15 must-have επιλογές για τη νέα σεζόν.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που εκεί θα βρούμε τα ξεχωριστά δώρα που δίνουν νόημα και περιεχόμενο στις σχέσεις μας, προκαλούν όμορφα συναισθήματα στους ανθρώπους μας και δημιουργούν ιδιαίτερες στιγμές. Τη στιγμή που η μητέρα μας κράτησε στα χέρια της το βιβλίο που περίμενε να διαβάσει εδώ και μήνες, για παράδειγμα, και ο πατέρας μας αντίκρισε το βινύλιο που έψαχνε για χρόνια. Όταν το παιδί της οικογένειας ξετρελάθηκε με το επιτραπέζιο παιχνίδι ή την κατασκευή που τόσο ανυπομονούσε να συναρμολογήσει και όταν οι φίλοι χαμογέλασαν πλατιά χάρη στο νέο τους video game. Ή τότε που αποφασίσαμε να πάμε με την παρέα μας σε μια συναυλία, δωρίζοντας σε όλους (και στον εαυτό μας) εκείνα τα εισιτήρια που βρήκαμε στο tickets.public.gr και μαζί βιώσαμε μια μαγική εμπειρία.

 

Για όλες αυτές τις στιγμές, τα Public ήταν δίπλα μας. Έτσι και φέτος γίνονται ο προορισμός που συγκεντρώνει όλα εκείνα που αναζητούμε, ώστε να τα μοιραστούμε με τον δικό μας τρόπο.

www.public.gr

 

PERSONAL SHOPPER: 15 must-have επιλογές για τη νέα σεζόν.

 

PERSONAL SHOPPER: 15 must-have επιλογές για τη νέα σεζόν.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ