Γ. Τσορτέκης: Θα ήθελα να με κάψουν όταν πεθάνω. Δεν θέλω οι άνθρωποι μου να γυρνούν στα νεκροταφεία με τα τρισάγια, τα μνημόσυνα

Γ. Τσορτέκης: Θα ήθελα να με κάψουν όταν πεθάνω. Δεν θέλω οι άνθρωποι μου να γυρνούν στα νεκροταφεία με τα τρισάγια, τα μνημόσυνα Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Τσορτέκης, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην φετινή τηλεοπτική περίοδο με τις ερμηνείες του στις σειρές «Maestro» και «Αυτή η Νύχτα μένει». Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha την επιθυμία του να καεί όταν φύγει από τη ζωή.

«Η ταφή μου είναι αδιάφορη γιατί όταν θα έχω φύγει…Η καύση με αφορά για τους δικούς μου τους ανθρώπους. Επειδή αφορά το κομμάτι του θρήνου σε βάθος χρόνου. Να γυρνάμε στα νεκροταφεία με τα τρισάγια, τα μνημόσυνα, αυτό επαναφέρει μια δραματική μνήμη. Δεν θέλω να το αφήσω σαν κληρονομιά στους δικούς μου ανθρώπους. Είναι προτιμότερο να με θυμηθεί κάποιος κάποτε παρά μια υποχρέωση σε μια ανάμνηση όπως ένα μνημόσυνο» ανέφερε.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.