Netflix: Μετά τον Τζέφρι Ντάμερ έρχονται δύο ακόμα σεζόν του «Monster»

Netflix: Μετά τον Τζέφρι Ντάμερ έρχονται δύο ακόμα σεζόν του «Monster» Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Το Netflix ετοιμάζει νέες ιστορίες διαβόητων δολοφόνων καθώς θα προβάλει δύο ακόμα σεζόν του «Monster» ενώ ετοιμάζει και τη 2η σεζόν του «The Watcher».

Και οι δύο σειρές είναι των Ryan Murphy και Ian Brennan. Το «Monster» κυκλοφόρησε στις 21 Σεπτεμβρίου και έκανε τεράστια αίσθηση προκαλώντας αντιδράσεις από τις οικογένειες των θυμάτων.

Το «The Watcher» από την άλλη μετρά κάτι λιγότερο από έναν μήνα στην πλατφόρμα, καθώς έκανε το ντεμπούτο του στις 13 Οκτωβρίου.

Η πρώτη σεζόν του «Monster» αφορούσε στην υπόθεση τoυ επονομαζόμενου κανίβαλου του Μιλγουόκι, Τζέφρι Ντάμερ, και έφερε τον τίτλο «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story».

Οι δύο επόμενες σεζόν θα επικεντρωθούν σε «άλλες τερατώδεις φιγούρες που έχουν επηρεάσει την κοινωνία», αναφέρει το Netflix.

Το «Monster» αποδείχθηκε τεράστια επιτυχία φτάνοντας στην κορυφή τόσο του Netflix όσο και του Nielsen, όπου ήταν Νο.1 σειρά για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με το Netflix, είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής αγγλική τηλεοπτική σεζόν στην ιστορία του Netflix.

«Το κοινό δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το «Monster» και το «The Watcher»», δήλωσε η Bela Bajaria, επικεφαλής του παγκόσμιου δικτύου του Netflix.

«Η δημιουργική ομάδα του Ryan Murphy και του Ian Brennan στο «Monster» μαζί με τον Eric Newman στο «The Watcher» είναι αριστοτεχνικοί αφηγητές που γοήτευσαν το κοινό σε όλο τον κόσμο. Η συνεχής δύναμη αυτών των δύο σειρών οφείλεται στην ξεχωριστή πρωτότυπη "φωνή" του Ryan και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να λέμε ιστορίες στα σύμπαντα των «Monster» και «Watcher».

Υπενθυμίζεται ότι το «The Watcher» βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία και ακολουθεί μια οικογένεια που μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων της, μέχρι που αρχίζει να λαμβάνει μυστηριώδη γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται Παρατηρητής.

Στο καστ της πρώτης σεζόν συμμετέχουν οι Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Mia Farrow, Margo Martindale, Terry Kinney, Joe Mantello, Richard Kind κ.λπ.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λίλι Κόλινς αποχαιρετά το «Emily in Paris» μετά το τέλος των γυρισμάτων

TV & Media / Η Λίλι Κόλινς αποχαιρετά το «Emily in Paris» μετά το τέλος των γυρισμάτων

Η έκτη και τελευταία σεζόν του «Emily in Paris» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και η Λίλι Κόλινς αποχαιρέτησε δημόσια την Έμιλι Κούπερ. Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, που ξεκίνησε φέτος τα γυρίσματά του στην Ελλάδα, έρχεται στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου
THE LIFO TEAM
«Η μεγαλύτερη κλοπή εργασίας στην ανθρώπινη ιστορία»: Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα OpenAI–Microsoft

TV & Media / «Η μεγαλύτερη κλοπή εργασίας στην ανθρώπινη ιστορία»: Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα OpenAI–Microsoft

Νέα αποσφραγισμένα έγγραφα στην αγωγή των New York Times δείχνουν στελέχη να περιγράφουν τα AI προϊόντα ως υποκατάστατα της ενημέρωσης και το scraping ως πρωτοφανή «κλοπή εργασίας». Οι εταιρείες επιμένουν ότι η εκπαίδευση μοντέλων καλύπτεται από το fair use
THE LIFO TEAM
ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΓΑΖΑ EUROVISION 2027 ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ

TV & Media / Eurovision 2027: Η Ιρλανδία θα μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό ξανά λόγω του πολέμου στη Γάζα

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιρλανδίας επικαλέστηκε την «συνεχιζόμενη και φρικτή απώλεια ανθρώπινων ζωών στη Γάζα» και την ανθρωπιστική κρίση που συνεχίζεται στην περιοχή
THE LIFO TEAM
Οι New York Times αναβιώνουν τη θρυλική στήλη «Media Equation» του Ντέιβιντ Καρ επειδή τα media έγιναν πάλι χάος

TV & Media / Οι New York Times αναβιώνουν τη θρυλική στήλη «Media Equation» του Ντέιβιντ Καρ επειδή τα media έγιναν πάλι χάος

Είκοσι χρόνια μετά τον Ντέιβιντ Καρ, η εφημερίδα επαναφέρει τη θρυλική στήλη σε μια εποχή όπου βίντεο, podcast, τεχνητή νοημοσύνη, deepfake και η κρίση της διαδικτυακής αναζήτησης έχουν διαλύσει τα παλιά σύνορα της ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Υποστηρικτής του MAGA παραιτήθηκε από το ΔΣ του ομίλου που εκδίδει τα Out, The Advocate και Them μετά τον σάλο

TV & Media / Υποστηρικτής του MAGA παραιτήθηκε από το ΔΣ του ομίλου που εκδίδει τα Out, The Advocate και Them μετά τον σάλο

Ο Jay Katari είχε δωρίσει 10.000 δολάρια σε Ρεπουμπλικανό πολιτικό με θέσεις κατά ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων και είχε ειρωνευτεί τις αντωνυμίες πριν από τον διορισμό του. Η αντίδραση κουίρ και τρανς συντακτών οδήγησε στην αποχώρησή του μέσα σε μία ημέρα.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δάκρυσε όταν η Έιμι Πόλερ τον ευχαρίστησε που μιλά δημόσια

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δάκρυσε όταν η Έιμι Πόλερ τον ευχαρίστησε που μιλά δημόσια

Η Έιμι Πόλερ εξηγούσε στον 83χρονο ηθοποιό γιατί έχει σημασία το ότι εξακολουθεί να μιλά δημόσια, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι τον είχε κάνει να δακρύσει. «Δεν πιστεύω ότι μόλις σε έκανα να κλάψεις», του είπε.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ δεν νοσταλγεί καθόλου το late night: «Σαν να μην πίνω δηλητήριο κάθε μέρα»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ δεν νοσταλγεί καθόλου το late night: «Σαν να μην πίνω δηλητήριο κάθε μέρα»

Τέσσερις μήνες μετά το τέλος του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ κάθισε απέναντι από τον Τζίμι Κίμελ και παραδέχτηκε ότι δεν του λείπει καθόλου η καθημερινή ζωή της late-night τηλεόρασης.
THE LIFO TEAM
Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε δακρυσμένη τον Ρομπ Ράινερ στα Emmy

TV & Media / Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε δακρυσμένη τον Ρομπ Ράινερ στα Emmy

Λίγες ημέρες μετά το μεταθανάτιο Emmy του για το The Bear, ο Ρομπ Ράινερ τιμήθηκε στην κεντρική τελετή των βραβείων. Η Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε για τον «γενναιόδωρο, καλό και ξεκαρδιστικό» δημιουργό.
THE LIFO TEAM
Emmys So White ξανά: Και τα 12 μεγάλα βραβεία ερμηνείας πήγαν σε λευκούς ηθοποιούς

TV & Media / Emmys So White ξανά: Και τα 12 μεγάλα βραβεία ερμηνείας πήγαν σε λευκούς ηθοποιούς

Παρότι 17 μη λευκοί ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι στις βασικές κατηγορίες ερμηνείας, δεν κέρδισε κανείς. Είναι η πρώτη φορά από το 2021 που και τα 12 μεγάλα βραβεία υποκριτικής καταλήγουν σε λευκούς ηθοποιούς.
THE LIFO TEAM