Θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά η Δήμητρα Κατσαφάδου -Έκαναν σμπαράλια την πόρτα, άρπαξαν κρέμες

Θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά η Δήμητρα Κατσαφάδου -Έκαναν σμπαράλια την πόρτα, άρπαξαν κρέμες Facebook Twitter
0

Θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, έπεσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η επιχειρηματίας γνωστοποίησε το συμβάν μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της. Όπως φαίνεται σε βίντεο, άγνωστοι έσπασαν την πόρτα του μαγαζιού προκειμένου να αρπάξουν τη λεία τους.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πόσο ντροπή αισθανόμαστε για κάποιους ανθρώπους που εισβάλουν στον χώρο σου και σου κλέψουν τις κρέμες σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Εγώ δεν σταματάω να δημιουργώ και να εξελίσσομαι και να χαρίζω σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Στη συνέχεια, μέσα από stories δημοσίευσε βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Οι ληστές φαίνονται να ανοίγουν ένα ψυγείο και να αρπάζουν προϊόντα της εταιρείας.

«Τι κάνει η ζήλια και η κακία τελικά... Σε αναγκάζει να κλέψεις! Φόβος και αγωνία να καλύψουν τα πρόσωπά τους. Η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση ευτυχώς. Όλο το ράφι του ψυγείου με μία κίνηση μέσα στη σακούλα! Όλα τα προϊόντα μας», έγραψε πάνω στα stories.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

It's Viral / Χρυσές Σφαίρες 2026: «Λίο, συγγνώμη, είναι φτηνό» - Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

Με καυστικό χιούμορ, ατάκες χωρίς φίλτρο και «στόχο» σχεδόν κάθε μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ, η Nikki Glaser άνοιξε τις Χρυσές Σφαίρες με έναν εναρκτήριο μονόλογο που συζητήθηκε όσο λίγες στιγμές της 83ης τελετής
THE LIFO TEAM