Τράπεζα Πειραιώς: Νέα υπηρεσία προσφέρει δόσεις όπου θέλεις, με την πιστωτική σου κάρτα

Δόσεις όπου εσύ θέλεις, με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς Facebook Twitter
0

Οι καλοκαιρινές διακοπές έφθασαν. Είτε έχουμε προγραμματίσει τις διακοπές μας, είτε ακόμη το σκεφτόμαστε, οι επιθυμίες είναι πολλές και το budget συγκεκριμένο.
 

Ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το service του αυτοκινήτου, η βενζίνη ή ακόμη τα τελευταία καλοκαιρινά ψώνια αυξάνουν τις δαπάνες των διακοπών.
 

Δόσεις όπου εσύ θέλεις, με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς Facebook Twitter

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μπορούμε να το ζήσουμε κάνοντας τις αγορές μας τώρα, και προγραμματίζοντας την πληρωμή τους για μετά.  Πώς; Με τον νέο ευέλικτο τρόπο πληρωμής που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Η νέα υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» μας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνουμε σε άτοκες δόσεις τις αγορές μας, ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρηση, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να κατανείμουμε το κόστος της αγοράς μας έως και σε 12  μήνες και να εξασφαλίσουμε τη ρευστότητα που χρειαζόμαστε σήμερα.

Εύκολα, γρήγορα, απλά και online.

Ας υποθέσουμε ότι θέλεις να κλείσεις τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της οικογένειας για το αγαπημένο σου νησί.

  • Κάνεις την πληρωμή με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς
  • Μπαίνεις στην winbank με τους κωδικούς σου
  • Επιλέγεις:
  • την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»
  • τη συναλλαγή που θέλεις να μετατρέψεις σε δόσεις
  • το πλήθος των δόσεων
  • Ακολουθείς τα βήματα επιβεβαίωσης και ολοκλήρωσης

Η διαδικασία της μετατροπής των δόσεων γίνεται εύκολα και γρήγορα,  online μέσω winbank web banking και winbank mobile app.

Η υπηρεσία προσφέρεται για εφάπαξ πληρωμές αγορών και υπηρεσιών από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών και η χρέωση ανά δόση ανέρχεται σε 0,30€.

Σε κάθε περίπτωση, πριν ολοκληρώσεις το αίτημα μετατροπής, ενημερώνεσαι για το κόστος μετατροπής.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη νέα υπηρεσία εδώ

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Όμιλος ΔΕΗ και Πανεπιστήμιο Georgetown συνεργάζονται για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου (Ν.Π.Π.Ε.) στην Ελλάδα

Market news / Όμιλος ΔΕΗ και Πανεπιστήμιο Georgetown συνεργάζονται για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου (Ν.Π.Π.Ε.) στην Ελλάδα

Το Πανεπιστήμιο Georgetown, μέσω του Ν.Π.Π.Ε., θα προσφέρει αρχικά, από το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive Master’s in Leadership και σε επόμενη φάση θα προσφέρει και το διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα M.S. in Environment and Sustainability Management
THE LIFO TEAM
“Lenovo Universe”: Ένα event που τα είχε όλα

Market news / “Lenovo Universe”: Ένα event που τα είχε όλα

Με δυναμικές ομιλίες, διεθνείς συνεργασίες, Lenovo Awards και εμπειρίες υψηλής έντασης, η ετήσια εκδήλωση της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο έδειξε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται εργαλείο καθημερινής παραγωγικότητας και στρατηγικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM