Η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ, το μήνυμα της Κρίστεν Στιούαρτ στον Πούτιν και το biopic της Μαντόνα

Η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ, το μήνυμα της Κρίστεν Στιούαρτ στον Πούτιν και το biopic της Μαντόνα Facebook Twitter
To τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ με τίτλο «Bullet Train» κυκλοφόρησε και υπόσχεται εξωφρενική δράση, θεαματικές κασκάντες και μπόλικο χαβαλέ.
0

Στον δρόμο προς την οσκαρική απονομή της 27ης Μαρτίου οι ενώσεις των τεχνικών δίνουν τα βραβεία τους, ξεκαθαρίζοντας τα φαβορί στις σχετικές κατηγορίες. Έτσι η Ένωση Μοντέρ έδωσε εκείνο του καλύτερου μοντάζ σε δράμα στο King Richard και του καλύτερου μοντάζ σε κωμωδία στο tick, tick...BOOM!, ενώ η Ένωση Σκηνογράφων προκρίνει το Nightmare Alley στην κατηγορία της σκηνογραφίας για ταινία εποχής, το Dune στην κατηγορία της επιστημονικής φαντασίας και το No Time to Die στην κατηγορία της σύγχρονης ταινίας.

— Βραβείων συνέχεια με τα Independent Spirit Awards, τα βραβεία που δίνονται κάθε χρόνο στον ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο. Μεγάλος νικητής φέτος ήταν το Lost Daughter της Μάγκι Τζίλενχαλ που πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας. Στην απονομή υπήρξαν πυρωμένες αντιδράσεις για τα γεγονότα στην Ουκρανία από παρουσιαστές, νικητές και καλεσμένους, με το στιγμιότυπο που η Κρίστεν Στιούαρτ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Πούτιν να γίνεται viral.

— Το δραματικά καθυστερημένο σίκουελ του Σκαθαροζούμη, για το οποίο ακούμε εδώ και χρόνια, φαίνεται να παίρνει τον δρόμο του, καθώς οι φήμες θέλουν την Plan B, την εταιρεία του Μπραντ Πιτ, να έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραγωγή του. Άγνωστο παραμένει αν θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Τιμ Μπάρτον, σίγουρα, όμως, θα επιστρέψει ο Μάικλ Κίτον στον ομώνυμο ρόλο, αλλιώς τι νόημα θα είχε;

— To τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ με τίτλο Bullet Train κυκλοφόρησε και υπόσχεται εξωφρενική δράση, θεαματικές κασκάντες και μπόλικο χαβαλέ. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιαπωνέζου συγγραφέα Κοτάρο Ισάκα, με τη σκηνοθεσία να φέρει την υπογραφή του Ντέιβιντ Λιτς (Atomic Blonde). H ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου.

— Το φλερτ των αμερικανικών στούντιο με τη Νότιο Κορέα συνεχίζεται, αυτήν τη φορά με μια (κατά τα φαινόμενα) ανατριχιαστική ιστορία φαντασμάτων σε παραγωγή Σαμ Ράιμι με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Ο του Killing Eve. Στο Umma μια γυναίκα που ζει με την κόρη της στις ΗΠΑ, βλέπει άσχημες μνήμες του παρελθόντος να ξυπνούν, όταν δέχεται τα λείψανα της μητέρας της από την πατρίδα της, τη Νότιο Κορέα.

— Eίδαμε πρόσφατα την πρώτη φωτογραφία της Έβαν-Ρέιτσελ Γουντ στον ρόλο της Μαντόνα για τις ανάγκες του Weird:The Al Yankovic Story, στα σκαριά, όμως, βρίσκεται κι ένα biopic της τραγουδίστριας που πρόκειται να σκηνοθετήσει η ίδια. Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εξαντλητικές οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανάμεσα στις βασικές υποψήφιες βρίσκονται οι Φλόρενς Πιού (Midsommar, Black Widow), η Σκάι Φερέρα και η Αλέξα Ντέμι – η Μάντι του Euphoria.

— Oι φαν του Fleabag έχουμε έναν λόγο να ανανεώσουμε τη συνδρομή μας στο Amazon Prime, καθώς η δημιουργός και πρωταγωνίστρια Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ συμφώνησε με την πλατφόρμα για να ξεκινήσει την παραγωγή της νέας της σειράς μέσα στο 2022. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενό της πρωτότυπης αυτής σειράς δεν έχουν διαρρεύσει. Αναμένουμε.


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM
«La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Πολιτισμός / «La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Ο πίνακας «La Magie Noire» του Ρενέ Μαγκρίτ, που παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή για 90 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία στη Sotheby’s - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το έργο και τη γυναίκα που έσωσε 163 παιδιά από τους ναζί
LIFO NEWSROOM