ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Μια διαφημιστική καμπάνια για τους ανθρώπους που μας νοιάζονται πραγματικά

Ευρωπαϊκή Πίστη – Νέα διαφημιστική καμπάνια Facebook Twitter
0

Γύρω από τον άξονα αυτό και με κεντρικό μήνυμα «Δίπλα σου, ανθρώπινα, αμέσως», η Ευρωπαϊκή Πίστη επικοινωνεί τη νέα της διαφημιστική καμπάνια, με 5 ταινίες, εστιασμένες στους ανθρώπους που μας νοιάζονται πραγματικά.

Με σύγχρονη οπτική και με συναισθηματικό τόνο, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπό της, ξεδιπλώνοντας καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που θα αφήσουν ό,τι κάνουν για να βρεθούν δίπλα μας, αμέσως.

Ευρωπαϊκή Πίστη – Νέα διαφημιστική καμπάνια Facebook Twitter

Άλλωστε η Ευρωπαϊκή Πίστη εδώ και 45 χρόνια, τοποθετεί τις ανθρώπινες σχέσεις πάνω απ’ όλα, χτίζοντας έτσι ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους μετόχους της.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια θα ξεδιπλωθεί και με σχετικές επικοινωνίες τόσο στο ραδιόφωνο, όσο και σε digital μέσα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη με ισχυρά θεμέλια στον ασφαλιστικό κλάδο και με οδηγό τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει με την ελληνική κοινωνία, θα συνεχίσει να εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα και στις μοναδικές ανάγκες του κάθε Ασφαλισμένου ξεχωριστά.

Δείτε τα διαφημιστικά spot στο YouTube (www.youtube.com/user/europaikipistigr).

Market news
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM