H swatch ανεβάζει τον δείκτη της εορταστικής χαράς

CHOMP!: H Swatch γιορτάζει με το Special Edition μοντέλο Swatch X Peanuts

Το περιορισμένης έκδοσης CHOMP! έχει τη χρωματική έκρηξη για την οποία είναι γνωστή η Swatch και είναι εμπνευσμένο από τεύχη του κόμικ Peanuts.

Ο χρόνος σου είναι ό,τι εσύ ορίζεις και οι γιορτές είναι για να περνάμε ποιοτικά και ανέμελα χρόνο, με τους φίλους και την οικογένειά μας, διασκεδάζοντας και δημιουργώντας ευχάριστε αναμνήσεις. Αυτό ακριβώς κάνει και το CHOMP!, το φετινό Swatch X Peanuts Holiday Special, για τους φίλους της μάρκας και τα σκυλάκια όλου του κόσμου, γιορτάζοντας τον Snoopy, το πιο διάσημο beagle του πλανήτη, και τους πιστούς και αξιαγάπητους φίλους του.

 

H swatch ανεβάζει τον δείκτη της εορταστικής χαράς

 

Το περιορισμένης έκδοσης CHOMP! έχει τη χρωματική έκρηξη για την οποία είναι γνωστή η Swatch και είναι εμπνευσμένο από τεύχη του κόμικ Peanuts. Με διάμετρο 41mm, αυτό το New Gent έχει κάσα ρολογιού και τζαμάκι από βιολογικής προέλευσης πλαστικό ενώ σκορπίζει απλόχερα εορταστική χαρά. Ασπρόμαυρες ιστορίες από το κόμικ Peanuts διακοσμούν το λουράκι απ’ άκρη σ’ άκρη απεικονίζοντας τον Charlie Brown, το Snoopy, τη Lucy και όλη την παρέα να φτιάχνουν χιονάνθρωπους, να κάνουν έλκηθρο και να διασκεδάζουν. Το κόκκινο φόντο, τα πολύχρωμα γιορτινά λαμπάκια στο θηλάκι και στο καντράν όπου διακοσμούν το σκυλόσπιτο του Snoopy, σκορπίζουν χαρούμενα vibes.
 

Η Swatch λατρεύει τα αναπάντεχα twists όσο λατρεύει να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε, και το CHOMP!, τα καταφέρνει με την ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία του, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπολάκι σκύλου από ανοξείδωτο ατσάλι μόλις αφαιρεθεί το ρολόι.
 

Εξάλλου, οι γιορτές είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να ανταποδώσουμε και να κάνουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους και κατοικίδια να νιώσουν ξεχωριστοί.
 

Με το λογότυπο της συνεργασίας Swatch X Peanuts, το κόκκινο μπολάκι σκύλου είναι διακοσμημένο με μαύρα γραμμικά σχέδια του Schulz που απεικονίζουν Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, κοκκαλάκια σκύλου και τους χαρακτήρες του Peanuts να παίζουν στο χιόνι.


 

Το CHOMP! είναι διαθέσιμο online και στα καταστήματα Swatch μαζί με ακόμη περισσότερα γιορτινά μοντέλα.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ