«Δεν είναι ακριβώς το Emmy που αναζητούσα», παραδέχεται η Κόρτνεϊ Κοξ για την πρώτη υποψηφιότητά της

«Δεν είναι ακριβώς το Emmy που αναζητούσα», παραδέχεται η Κόρτνεϊ Κοξ για την πρώτη υποψηφιότητά της Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Κόρντεϊ Κοξ ήταν, μέχρι πρόσφατα, η μοναδική από τους πρωταγωνιστές στα «Φιλαράκια» που δεν είχε κερδίσει υποψηφιότητα Emmy. Αλλά, τώρα που αυτό άλλαξε, παραδέχεται ότι δεν είναι η υποψηφιότητα που αναζητούσε. 

Το «Friends: The Reunion» είναι υποψήφιο για Emmy στην κατηγορία «Variety Special». Η Κοξ ήταν μία από τους εκτελεστικούς παραγωγούς του ειδικού επεισοδίου, μαζί με τους αρχικούς δημιουργούς της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν και τους άλλους πέντε πρωταγωνιστές. 

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, η 57χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε ότι αυτή η υποψηφιότητα δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε όλα αυτά τα χρόνια. 

«Ειλικρινά, είμαι τόσο χαρούμενη που το reunion αναγνωρίστηκε, γιατί πιστεύω ότι είναι φανταστικό. Ο Μπεν Γουίνστον (ο σκηνοθέτης) έκανε σπουδαία δουλειά, όπως και όλη η ομάδα του. Αυτό δεν είναι ακριβώς το Emmy που αναζητούσα, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε η Κόρτνεϊ Κοξ. 

«Είμαι τόσο χαρούμενη που ήμουν κομμάτι αυτού. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπόρεσα να το κάνω στο ίδιο στούντιο, με αυτούς πους απίστευτους ανθρώπους που αγαπώ τόσο πολύ. Αλλά αυτό το Emmy (η υποψηφιότητα) στην πραγματικότητα ανήκει στον Μπεν Γουίνστον. Οπότε ναι, είμαι χαρούμενη, αλλά στο Howard Stern Show δεν μιλούσα για κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε. 

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, στην οποία εμφανίστηκε τον προηγούμενο μήνα μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον και την Λίζα Κούντροου, η Κόρτνεϊ Κοξ παραδέχθηκε ότι πάντα την πλήγωνε το γεγονός ότι δεν ήταν υποψήφια σε αντίθεση με τους συμπρωταγωνιστές της. 

«Όταν όλα τα μέλη του καστ ήταν υποψήφια, εκτός από εμένα, σίγουρα αυτό με πλήγωνε. Χαιρόμουν για όλους, αλλά σκεφτόμουν “είμαι η μόνη;”. Αυτό πονούσε», παραδέχθηκε. 

Τόνισε όμως ότι οι συμπρωταγωνιστές της άξιζαν κάθε μία από τις υποψηφιότητές τους, ενώ αστειεύτηκε ότι αν κέρδιζε το Emmy, θα το έβαζε στην τσάντα της και θα το έπαιρνε παντού μαζί της. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Διεθνή / Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Η Τσούρκοβ, ερευνήτρια στο επάγγελμα, είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ το 2023 κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού - Μήνες μετά ο Νετανιάχου αποκάλυψε πως έχει απαχθεί από την Κατάιμπ Χεζμπολάχ
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM