LIVE!

Η Kaiser παρουσιάζει την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων»

Η Kaiser παρουσιάζει την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων» Facebook Twitter
0

Μια ξεχωριστή ενέργεια, που απλώνεται σε κάθε γωνιά της χώρας μας, αναδεικνύοντας «τοπικούς θησαυρούς» και μοναδικά  προϊόντα που πολλοί ίσως δεν γνωρίζαμε ή δεν είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε. Ένα γευστικό βίωμα με την υπογραφή της Kaiser, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η No1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, μας καλεί σε ένα γαστρονομικό οδοιπορικό που ξεδιπλώνεται από την Κάσο, στους Λειψούς, τη Χίο και τη Λήμνο, το Μέτσοβο, τη Δράμα, την Κοζάνη, το Μεσολόγγι και τόσους ακόμη προορισμούς, παρουσιάζοντας, αγαπημένα τοπικά προϊόντα. Ποικιλία διαφορετικών εδεσμάτων, σε αλλαντικά όπως το σαλτσίσι Τήνου, το απάκι Κρήτης, καθώς και τυριά όπως το ταλαγάνι Μεσσηνίας ή το τσεμπέρι σπηλιάς Ιθάκης, ισορροπούν μοναδικά με την χαρακτηριστική γεύση της Kaiser, μετατρέποντάς τη στο ιδανικό συνοδευτικό. Ένα είναι σίγουρο, ότι η λίστα των αυθεντικών τοπικών γεύσεων είναι μεγάλη και το γαστρονομικό ταξίδι μακρύ!

Η παραγωγή μιας Kaiser άλλωστε είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, μας υπενθυμίζει ότι η Kaiser δεν είναι απλά μια μπύρα.

Η διαδρομή σε εκλεκτά τοπικά προϊόντα, γεμάτη γεύσεις και αρώματα, ξεκινά με…μία κρύα μπύρα Kaiser! Ακολουθήστε το εδώ:

Instagram: @kaiserbeer

Facebook: @kaiser

YouTube: @kaiserbeer

Market news
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Όμιλος ΔΕΗ και Πανεπιστήμιο Georgetown συνεργάζονται για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου (Ν.Π.Π.Ε.) στην Ελλάδα

Market news / Όμιλος ΔΕΗ και Πανεπιστήμιο Georgetown συνεργάζονται για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου (Ν.Π.Π.Ε.) στην Ελλάδα

Το Πανεπιστήμιο Georgetown, μέσω του Ν.Π.Π.Ε., θα προσφέρει αρχικά, από το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive Master’s in Leadership και σε επόμενη φάση θα προσφέρει και το διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα M.S. in Environment and Sustainability Management
THE LIFO TEAM
“Lenovo Universe”: Ένα event που τα είχε όλα

Market news / “Lenovo Universe”: Ένα event που τα είχε όλα

Με δυναμικές ομιλίες, διεθνείς συνεργασίες, Lenovo Awards και εμπειρίες υψηλής έντασης, η ετήσια εκδήλωση της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο έδειξε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται εργαλείο καθημερινής παραγωγικότητας και στρατηγικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM