Η Mizuno, η πιο premium αθλητική εταιρεία στον κόσμο, γιόρτασε το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος της, την Παρασκευή 19 Ιουνίου. Διοργάνωσε για τους φίλους της ένα ξεχωριστό opening party με πολύ θετική ενέργεια και ιδιαίτερους καλεσμένους.

Μετά από 5 επιτυχημένα χρόνια στην ελληνική αγορά, η Mizuno είχε την χαρά να έχει κοντά της, πιστούς φίλους της εταιρείας από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον χώρο του αθλητισμού, της μόδας και της τέχνης. Την κορδέλα έκοψε ο επικεφαλής της Mizuno Europe κύριος Okamoto Mitsuhiro, μαζί με την κορυφαία ελληνίδα μαραθωνοδρόμο, Μαρία Πολύζου. Στο πλευρό τους και ο κύριος Masuo Nishibayashiο, Πρέσβης της Ιαπωνίας.

Η Mizuno από το 1906, χαρακτηρίζεται από την Ιαπωνική της φιλοσοφία και τα κορυφαία της προϊόντα. Ακριβώς αυτό ξεχώρισε και στα εγκαίνια. Πολλοί από τους καλεσμένους μπήκαν στον πειρασμό να δοκιμάσουν και να αγοράσουν ένα νέο παπούτσι Mizuno, καθώς το εξειδικευμένο της προσωπικό μαζί με τους συνεργάτες της από το τμήμα φυσιοθεραπείας του ΙΑΣΩ, ήταν εκεί για να τους συμβουλέψουν κατάλληλα.

Τα premium καταστήματα της Mizuno είναι must προορισμοί για όσους αγαπούν το running αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Είναι θέμα φιλοσοφίας για την Mizuno και την MZN Hellas να μοιράζονται την χαρά του αθλητισμού και την τεχνογνωσία τους με τους αθλητές.

Νιώστε την διαφορά!

Για περισσότερες Πληροφορίες:
MZN HELLAS A.E / Τ: 210 6855220 / Mail: info@mzn.gr
Κατάστημα Χαλανδρίου: Λεωφ. Κηφισίας 256, Χαλάνδρι
Κατάστημα Κολωνακίου: Τσακάλωφ 22 & Πινδάρου, Κολωνάκι