Όντας το πλέον εξειδικευμένο Κολλέγιο σε σπουδές Δικτύων & Ασφάλειας, το Mediterranean College και συγκεκριμένα η Σχολή Πληροφορικής του- θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου (από τις 7-9μ.μ.) στο Lecture Hall του Κολλεγίου, μια σημαντική εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. 

Μια διάλεξη με τίτλο «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου» κατά την οποία η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας θα παρουσιάσει κάποιες συμπεριφορές και συνήθειες χρηστών που μπορεί να κρύβουν κινδύνους στον αχανή κόσμο του Διαδικτύου αλλά θα αναφερθούν και σε κανόνες προστασίας από πιθανές διαδικτυακές απειλές. 

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι ειδική αυτοτελής Κεντρική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με αποστολή τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη οποιωνδήποτε εγκλημάτων διαπράττονται με τη χρήση του διαδικτύου. 

Ποιος θα ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, εκτός από  τον εκπρόσωπο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Υπαστυνόμο  A’ Γέρμανο  Γεώργιο. 

Το Mediterranean College παρέχει πρόσφατα ανανεωμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά  προγράμματα  στα δίκτυα υπολογιστών και την ασφάλεια, με τις πλέον εξελιγμένες γνώσεις στον τομέα αυτό. Σκοπός του είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις τεχνικές δεξιότητες και το θεωρητικό υπόβαθρο που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και διατήρηση δικτυακών υποδομών και των αντίστοιχων λογισμικών.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Mediterranean College

κα Αδάμη Κέλλυ, 210-8899658, kadami@medcollege.edu.gr

Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής