Η κομψή σιλουέτα σε συνδυασμό με τη μίνιμαλ αισθητική ορίζουν το στυλ της ερχόμενης σεζόν

Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014. Μέσα από ένα ευφάνταστο παιχνίδι, οι πολυτελείς υφές γίνονται ο απόλυτος καμβάς, πάνω στον οποίο οι ουδέτερες αποχρώσεις συναντούν τα έντονα ζωηρά χρώματα, συνθέτοντας μια μοναδική χρωματική παλέτα.

Μένοντας πιστή στο πνεύμα των φετινών τάσεων, η νέα συλλογή των Marks & Spencer συμβαδίζει απόλυτα με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και αναδεικνύει για ακόμη μια φορά την απαράμιλλη καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των ρούχων M&S παρουσιάζοντάς μας 5 εντυπωσιακές τάσεις.

Οι τάσεις των M&S για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘14

SIMPLELUXE

Με μια δόση ανδρόγυνης ευαισθησίας, η τάση του Simple Luxe ορίζει την πολυτέλεια μέσα από την απλότητα. Από το βαθύ κόκκινο έως το ζεστό γκρι, η χρωματική παλέτα σκουραίνει, αναδεικνύοντας τις «απαλές» γραμμές των ρούχων. 

 

DOWNTOWN

Τα παιχνιδιάρικα παστέλ σε συνδυασμό με τις μεταλλικές υφές συνθέτουν μια κομψή αισθητική εμπνευσμένη από τα 60’s και το κίνημα των mods. Χρώματα στους τόνους της πούδρας και του απαλού μπλε συνδυάζονται με ζωηρά ζακάρ λαμπερά μεταλλικά δίνοντας ένα άκρως μοντέρνο αποτέλεσμα. 

GENTLEWOMAN

Απαλό κασμίρ, μάλλινα layers στους τόνους της πούδρας, printed μεταξωτά και faux γούνες σε έντονα χρώματα δημιουργούν μια μοντέρνα αντίθεση όπου τα πολυτελή υφάσματα συνδυάζονται με τις θηλυκές αποχρώσεις για ένα σύγχρονο, lady like αποτέλεσμα.   

MODERNIST

Οι μίνιμαλ κατασκευές «ζωντανεύουν» μέσα από ένα έντονο color block και δυναμικά γραφικά μοτίβα, ορίζοντας την τάση του Modernist.

THEARTS 

«Σκοτεινά» μοτίβα βγαλμένα από την εποχή του Μπαρόκ σε συνδυασμό με έντονα καρό & γούνα, δημιουργούν ένα «δραματικό» κολάζ σύγχρονης χλιδής.