Ο Γρηγόρης καλωσορίζει το φετινό καλοκαίρι και προσφέρει απόλαυση με τις ΝΕΕΣ δροσερές, ακαταμάχητες γεύσεις παγωμένων ροφημάτων, Frozito & Vanilla Ice με σάκχαρα & γλυκαντικά από το φυτό Στέβια! 

Επισκέψου το πόστο του Coffeeright στο αγαπημένο σου κατάστημα Γρηγόρης και δοκίμασε την λαχταριστή γεύση που προτιμάς μεταξύ:Frozito Choco

·         Frozito Espresso

·         Vanilla Ice Cookies

·         Vanilla Ice Frappe

·         Vanilla Ice Hazelnut

 Τα ΝΕΑ δροσιστικά ροφήματα Frozito & Vanilla Ice με σάκχαρα & γλυκαντικά από το φυτό Στέβια,που θα βρεις κατ’ αποκλειστικότητα στο πόστο του Coffeeright, δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο, καθώς διαφοροποιούνται από την κλασσική έκδοση Frozito & Vanilla Ice, μέσω των γλυκαντικών ουσιών του φυτού Στέβια (stevia) που αντικατέστησαν μέρος της ζάχαρης, κάνοντάς τα ιδιαίτερα απολαυστικά!

 

 

Οι γλυκαντικές ουσίες που προέρχονται από τα φύλλα της στέβια (Stevia rebaudriana Bertoni), που είναι ένα μικρό φυτό που ευδοκιμεί στην Νότια Αμερική (Παραγουάη), έχουν πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη, γεγονός που επιτρέπει την χρήση τους σε μικρές ποσότητες.

Παράλληλα ο Γρηγόρης, σε συνεργασία με το μουσικό κανάλι MTV, δημιούργησε μια σειρά από μικρές εκδηλώσεις, στις οποίες πραγματοποιήθηκαν γευστικές δοκιμές των νέων ροφημάτων, FROZITO & VANILLA ICE με σάκχαρα και γλυκαντικά από το φυτό Stevia. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν αυθόρμητα στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας του MTV, Ευαγγελίας Αραβανή, που τους ζήτησε να μαντέψουν με κλειστά μάτια ποια γεύση δοκίμασαν και να κερδίσουν πλούσια δώρα! Τα έξι (6) videos (2’-3’ λεπτών) θα προβάλλονται καθημερινά από το τηλεοπτικό κανάλι  MTV.

 

Frozito & Vanilla Ice με σάκχαρα & γλυκαντικά από το φυτό Στέβιααποκλειστικά στον Γρηγόρη & Καλό Καλοκαίρι!