Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς Facebook Twitter
0

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας» προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ήρωες που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο της καραντίνας.

Ο «Σούπερ Ήρωας» της Lidl Ελλάς δεν είναι άλλος από τον ήρωα της διπλανής πόρτας, ο εργαζόμενος στα καταστήματα, τις αποθήκες και τα γραφεία, που έδωσε όλη του την ενέργεια, ώστε η εταιρία να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στις δυσκολίες της καθημερινότητας που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς Facebook Twitter

Οι ONIRAMA επηρεασμένοι συναισθηματικά από την έντονη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, συνέθεσαν το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας», αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, εμπνευσμένοι από τα δυνατά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπως ο φόβος, οι δυσκολίες αντιμετώπισης μίας πρωτόγνωρης καθημερινότητας, η αλληλοϋποστήριξη, η ομαδικότητα, η στέρηση των δικών μας ανθρώπων και τέλος η θετικότητα της επόμενης ημέρας. Όλα μαζί συντέλεσαν στη δημιουργία και στη σύνθεση του «Σούπερ Ήρωα», αυτού του ήρωα που υπάρχει και πάντα θα υπάρχει ανάμεσα μας, δίπλα μας και θα του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στους στίχους του τραγουδιού «Σε ευχαριστούμε εσένα πολύ που ήσουν για εμάς εκεί πιστός στην πρώτη γραμμή, σε ευχαριστούμε από καρδιάς, χωρίς την μπέρτα σούπερ ήρωας!».

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς Facebook Twitter


Το τραγούδι παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, με περιορισμένο κοινό εργαζομένων που αναδείχθηκε μέσα από σχετικό εσωτερικό διαγωνισμό της εταιρίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς Facebook Twitter

Η Lidl Ελλάς αναγνωρίζει την προσπάθεια και αφοσίωση των εργαζομένων της και τους ανταμείβει καθημερινά. Την περίοδο της καραντίνας η εταιρία προχώρησε σε χορήγηση έκτακτης παροχής συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Επιπλέον τους παρείχε πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού Covid-19.

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς Facebook Twitter

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

Απολαύστε το video από την εκδήλωση παρουσίασης του τραγουδιού «Σούπερ Ήρωας» στο: https://youtu.be/msTq6EKbrH4

 

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:
https://corporate.lidl-hellas.gr
www.facebook.com/lidlgr
www.twitter.com/Lidl_Hellas_
www.instagram.com/lidl_hellas
www.linkedin.com/company/lidl-hellas
https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM