Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Helmi σας καλεί στο καθιερωμένο καλοκαιρινό της Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Η Helmi σας καλεί στο καθιερωμένο καλοκαιρινό της Bazaar με εκπτώσεις έως 70% Facebook Twitter
0

Η εταιρεία Helmi όπως κάθε χρόνο, σας καλεί στα κεντρικά της στο καθιερωμένο καλοκαιρινό της Bazaar με εκπτώσεις έως 70% από την Πέμπτη 11/6 έως την Τετάρτη 17/6.


Για να μπορέσετε όμως να συμμετάσχετε αυτή τη φορά, επειδή δεν μπορείτε να είστε όλοι μαζί, κλείνετε ραντεβού και πηγαίνετε «λίγοι-λίγοι».


Κατανοώντας τις τρέχουσες συνθήκες της καθημερινότητας, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η Helmi αποφάσισε να διεξάγει το καλοκαιρινό της bazaar με ένα διαφορετικό τρόπο.


Για να εξασφαλίσετε την είσοδο σας, μπαίνετε στο website της εταιρείας www.helmi.gr, πατάτε στη κατηγορία Bazaar και κλείνετε το ραντεβού σας επιλέγοντας ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Η Helmi σας καλεί στο καθιερωμένο καλοκαιρινό της Bazaar με εκπτώσεις έως 70% Facebook Twitter


Σε κάθε χρονική περίοδο, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος ώστε να τηρείται πάντα το επιτρεπόμενο όριο ατόμων εντός του χώρου.


Στο Bazaar της Helmi,θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας ρούχα άλλα και μια πολλή μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για το καλοκαίρι με έκπτωση έως 70%.

Info:

Πάρνηθος 48-50, Μεταμόρφωση
210 2829800
https://www.helmi.gr/helmibazaarpage

Market news
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM