Swarovski

Swarovski Facebook Twitter
0

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Swarovski συμμετείχε στη έκθεση ρολογιού Baselworld, που πραγματοποιήθηκε 25 Απριλίου έως 02 Μαΐου 2013 στη Βασιλεία της Ελβετίας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Σε ένα νέο ειδικά διαμορφωμένο, κρυστάλλινο χώρο παρουσιάστηκε η έκθεση των συλλογών της Swarovski. Ένα χώρο εμπνευσμένο και σχεδιασμένο αποκλειστικά από τον διακεκριμένο Ιάπωνα σχεδιαστή Tokujin Yoshioka. Το νέο εντυπωσιακό περίπτερο της Swarovski, συνολικής επιφάνειας άνω των 2.000 τ.μ, με concept βασισμένο στη θεματική «Wings of Sparkle», κατάφερε να εντυπωσιάσει και να μεταφέρει τους επισκέπτες σε έναν πραγματικά κρυστάλλινο κόσμο.

 

Παραπέμποντας στην υπογραφή της επωνυμίας της Swarovski και σκιαγραφώντας την εικόνα ενός κύκνου που κολυμπά στη λίμνη απλώνοντας τα φτερά του, το περίπτερο περιβαλλόμενο εξ’ ολοκλήρου από έναν καμπύλο τοίχο, κατασκευασμένο από 22.856 μεταλλικούς ανακλαστήρες και 253.231 λυχνίες LED 60 χιλιοστών, συμβολίζει και απεικονίζει τη χαρακτηριστική δομή των κρυστάλλων Swarovski.

Ο εμπνευσμένος αυτός χώρος της Swarovski φιλοξένησε τόσο τη νέα γυναικεία συλλογή ρολογιών του Οίκου όσο και την ανδρική. Η γυναικεία συλλογή εντυπωσίασε με τις δύο νέες σειρές γυναικείων ρολογιών OCTEA classica και INDIRA. Η κομψή σειρά OCTEA classica, η οποία προέρχεται απότις κλασικές εμβληματικές και αγαπημένες σειρές OCTEA sport και OCTEA chrono και η μοντέρνα σειρά INDIRA, με 60 συνολικά διαφανή κρύσταλλα να στολίζουν την παραλληλόγραμμη κάσα και το μπρασελέ, αποτελούν τις νέες προτάσεις της Swarovski για μοντέρνες και θηλυκές εμφανίσεις. Παράλληλα, στην έκθεση παρουσιάστηκαν οι τρέχουσες σειρές γυναικείων ρολογιών σε περισσότερες χρωματικές επιλογές.

Swarovski Facebook Twitter

Για το ανδρικό κοινό η Swarovski επεφύλαξε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Η δεύτερη ανδρική συλλογή με περισσότερες επιλογές χρωμάτων στις τρέχουσες σειρές της, εμπλουτίστηκε με το διακεκριμένο και πρωτοποριακό ρολόι ειδικής έκδοσης CRYSTALLIUM Avant Time. Δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή ρολογιών Eric Giroud, το εντυπωσιακό μοντέλο CRYSTALLIUM, με αποκλειστικό κρυστάλλινο καντράν και στρογγυλή κάσα διαμέτρου 48 mm, που ενισχύει και αναδεικνύει το μοτίβο ιστού αράχνης στο καντράν, απέσπασε το διεθνές βραβείο red dot design award” για το καλύτερο σχέδιο προϊόντος 2013.

Η Swarovski απέδειξε για ακόμη μία φορά την επιθυμία της να καινοτομήσει και να προσθέσει λάμψη στην καθημερινότητα των καταναλωτών της αποκαλύπτοντας τις εμπνευσμένες δημιουργίες της σε ένα μοναδικό κρυστάλλινο περιβάλλον που έφερε την υπογραφή του Οίκου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM