Η Κωτσόβολος προσέφερε 200.000 νοσηλευτικές μάσκες και ιατρικά γάντια στο Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Αττικής

Η Κωτσόβολος προσέφερε 200.000 νοσηλευτικές μάσκες και ιατρικά γάντια στο Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Αττικής Facebook Twitter
0

Η Κωτσόβολος στο πλαίσιο μίας σειράς δράσεων που έχει αναλάβει για να ενισχύει τις υγειονομικές αρχές και ομάδες που πλήττονται, προσέφερε 200.000 νοσηλευτικές μάσκες και ιατρικά γάντια στο Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Αττικής για την υποστήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Παράλληλα, εξόπλισε με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τις νέες δομές φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων, για την περίθαλψη των αστέγων, αλλά και την προστασία της υγείας τους. Στο ίδιο πνεύμα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γηροκομείου Αθηνών, παρέχοντας οικιακό εξοπλισμό για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ενοίκων του.


Η εταιρεία συνεχίζει να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για περεταίρω υποστήριξη, ενώ στέλνει το μήνυμα #μένουμεσπίτι και παραμένει δίπλα σε όσους την έχουν ανάγκη.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM