Το insurancemarket.gr εγκαινιάζει μία νέα εποχή εξυπηρέτησης, δημιουργώντας ένα ασφαλιστικό one stop shop που δίνει τη δυνατότητα επιλογής ασφαλιστικού προγράμματος.


Στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ψηφιακή τεχνολογία μετασχηματίζει τα παραδοσιακά καταστήματα με τρόπο που αλλάζει πλήρως την εμπειρία των πελατών.

 

Με το πρώτο «phygital insurance concept store» στην Ελλάδα, το insurancemarket.gr φέρνει μία ξεχωριστή εμπειρία για τους καταναλωτές - ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο των ασφαλίσεων.

 

 

 

Είτε έχετε ανάγκη από νέα ασφάλεια ή πρόσθετες καλύψεις, είτε θέλετε να ανανεώσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, στο phygital insurance concept store του Insurancemarket έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα, καθώς η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 2 λεπτά.


Όλη η διαδικασία ασφάλισης διενεργείται τόσο από έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους του Insurancemarket που βρίσκονται στο phygital store, όσο και μέσω ενός innovative digital kiosk που κάνει την εμπειρία εξολοκλήρου interactive.


Αν είστε, λοιπόν, από τους καταναλωτές που συνεχίζουν να προτιμούν τα φυσικά καταστήματα για τις αγορές τους αλλά θέλουν ταυτόχρονα να κερδίζουν χρόνο και χρήμα αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία, μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα που διατίθενται στην ασφαλιστική αγορά, σε μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης.

 

Ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία ασφάλισης και βρείτε την ασφάλεια που σας συμφέρει εδώ.